HomeΕΚΛΟΓΕΣΥποψήφιος με τον Λαμπρινό ο… Αλέξανδρος Μπαλίδης

Υποψήφιος με τον Λαμπρινό ο… Αλέξανδρος Μπαλίδης

Εντάχθηκε στην «Δύναμη Πολιτών»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Βασίλη Λαμπρινό και την παράταξη «Δύναμη Πολιτών» είναι ο Αλέξανδρος Μπαλίδης.

Ο κ. Μπαλίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990 όπου και έζησε εκεί για περίπου μία δεκαετία. Στη συνέχεια μετοίκησε στις Βρυξέλλες. Εκεί έμεινε έως την ηλικία των δεκαπέντε και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στα Χανιά.

mpalidhs

Στα Χανιά τελείωσε το λύκειο και το ΙΕΚ Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης. Το 2010 πέρασε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Κρήτης, στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο, από όπου και αποφοίτησε το 2015.

Έπειτα από τη στρατιωτική του θητεία το 2016, πήρε επιτυχώς μέρος σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο το τουριστικό marketing & management. Είναι διαιτητής ΕΠΣΗ από το 2015, ναυαγοσώστης κολυμβητικής δεξαμενής και γνώστης πρώτων βοηθειών από το 2013. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τη μουσική, τη γυμναστική, τις πολεμικές τέχνες, το διαδίκτυο και την τεχνολογία.

Το ενδιαφέρον του για την πρόοδο του Ηρακλείου και η εκτίμησή του στον Βασίλη Λαμπρινό, τον οδήγησαν στην «Δύναμη Πολιτών» προκειμένου να βοηθήσει κι εκείνος, όσο μπορεί, για να γίνει η πόλη μας καλύτερη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση