HomeΣΠΟΡΚαι επίσημα στον Ηρόδοτο ο Πίντο και ο Μπαρέττας

Και επίσημα στον Ηρόδοτο ο Πίντο και ο Μπαρέττας

Αποκτήθηκε και ο Ανδρέου - Η αποστολή για Απόλλωνα Λάρισας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παίκτες του Ηροδότου και με τη… βούλα έγιναν το Σάββατο  οι Αργύρης Μπαρέττας και Γιόνε Πίντο, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την απόκτησή τους.

Ωστόσο, προέκυψε ακόμη μία μεταγραφή που αφορά στον 21χρονο στόπερ Γιάννη Ανδρέου, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΟ Κουφαλίων.

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την απόκτηση των Ανδρέου Γιάννη (08/10/1997), Μπαρέττα Αργύρη (06/05/1994) και Da Silva Pinto Jone (13/11/1991). O Ανδρέου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΠΑΕ Τύρναβου, στον Παναθηναϊκό, στον Απόλλων Λάρισας και στον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Ο Μπαρέττας έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Ξάνθης, στον ΑΟ Καβάλας, στον Γ.Σ Βυζάντιο, στον Πανσερραϊκό, στον Ηρακλή, στον ΑΕ Σπάρτης και στον ΑΟ Καβάλας. Ο Jone έχει αγωνιστεί στην Brasil-RS, στην Farroupilha, στην Σαν Πέγκασους, στην Internacion.-RS, στον Εθνικό Άχνας, στον ΑΕ Λάρισας , στον ΠΑΣ Λαμίας και στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Καλώς ήλθατε στην ομάδα μας Γιάννη, Αργύρη και Jone! Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ηροδότου», αναφέρεται στην ανακοίνωση των νεοφώτιστων της Β’ Εθνικής.

Και οι τρεις βρίσκονται και στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (15.00) με τον Απόλλωνα Λάρισας για τη 15η αγωνιστική, ενώ στη διάθεση του Γιώργου Λυρώνη είναι και οι επίσης νεοφερμένοι Ξενοδόχοφ και Παπαγγελής.

Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κονέ και Κασαπάκης, αλλά και οι Φραγκουλάκης, Κασμερίδης και Δαμιανάκης.

Αναλυτικά: Ξενοδόχοφ, Τσιλιγγίρης, Γιαλούσης, Ανδρέου, Παπαγγελής, Γραικός, Αργκιλέσι, Μουκίδης, Αγγελούδης, Σιαλμάς, Αμαραντίδης, Κλινάκης, Ζαμπορόφσκι, Γκούφας, Τουγλής, Νύκταρης, Μπαρέττας, Πίντο, Χατζηλιάδης, Ηλιάδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση