HomeHL-GreeceΜίλησε με πρώην του μέσα από τη φυλακή ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία στη Ρόδο

Μίλησε με πρώην του μέσα από τη φυλακή ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία στη Ρόδο

Τι είχε δηλώσει η κοπέλα για τον βίαιο χαρακτήρα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επικοινωνία με πρώην σύντροφό του είχε μέσα από τη φυλακή ο 19χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς και για τον βιασμό μίας 19χρονης με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 19χρονος μέσα από τις φυλακές έχει επιχειρήσει να επικοινωνήσει με τουλάχιστον μία κοπέλα που κατά το παρελθόν είχε πέσει θύμα του οξύθυμου χαρακτήρα του. Πρόκειται για μία νεαρή που τον περασμένο Δεκέμβριο είχε μιλήσει στον ΑΝΤ1 για τον 19χρονο, υποστηρίζοντας ότι ήταν βίαιος, επιθετικός και την είχε χτυπήσει. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως τον φοβόταν και για το λόγο αυτό είχε αρχίσει να παίρνει μαζί της ένα μαχαίρι, ώστε να προστατευθεί σε περίπτωση που αυτό ήταν αναγκαίο.

Παράλληλα, στο δελτίο του σταθμού μίλησε και ο αδελφός του 23χρονου που κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο για τον βιασμό μίας 19χρονης με ειδικές ανάγκες. Όπως ανέφερε:

«Ο αδερφός μου ήταν ένα άτομο που ό,τι και να του έλεγαν το έκανε. Άνετα μπορεί κάποιος να χειριζόταν τον αδερφό μου, ακόμη και ένα μικρό παιδί τον χειριζότανε. Δεν είναι ότι (ο 19χρονος) τα φορτώνει στον αδερφό μου. Τα φόρτωσε και στον Ροδίτη. Οπότε; Το λέω καιρό τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος, ενώπιον της ανακρίτριας, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης με ειδικές ανάγκες.

Τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, ο 19χρονος ισχυρίζεται ότι κατέβηκε στην πλατεία «Ευαγγελισμός» όχι για να βρει νέο θύμα, όπως ισχυρίζονται με καταθέσεις τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά για να συναντήσει τον 21χρονο συγκατηγορούμενό του με σκοπό να τον μεταπείσει να παραδοθούν στην αστυνομία.

«Προσπαθώντας να έρθω σε επαφή μαζί του κατέβηκα με το αυτοκίνητο της αδερφής μου στον Ευαγγελισμό προκειμένου να τον πείσω να πάμε στην αστυνομία. Εκεί με είδε ο φίλος του και με έπεισε να πάμε για σουβλάκια και μετά να βρούμε την παρέα» ισχυρίστηκε ο 19χρονος σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση