HomeHL-SportsΠρώτη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο για Βαζ και Σακόρ

Πρώτη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο για Βαζ και Σακόρ

Αμφίβολοι Γιακουμάκης και Μπράουν ενόψει Ξάνθης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη τους προπόνηση με τον ΟΦΗ πραγματοποίησαν σήμερα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο τα τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, Ρικάρντο Βαζ και Βαγιεμπά Σακόρ.

Αναφορικά με το σημερινό πρόγραμμα, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν ο Γιώργος Γιακουμάκης, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στον τετρακέφαλο και ο Κρίστοφερ Μπράουν, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο. Η συμμετοχή τους στον αγώνα με την Ξάνθη θα κριθεί αύριο.

 Ο Ανέστης Νάστος που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της Πέμπτης, θα αγωνιστεί κανονικά μεθαύριο με την Ξάνθη και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα προσεχή παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λαμία.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, αμέσως μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο Ρικάρντο Βαζ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, θέλω να πετύχω κάτι καλό και να βοηθήσω την ομάδα να κάνει έναν καλό β’ γύρο στη σεζόν. Σήμερα ήταν η πρώτη μου προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες, είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν πάθος και αυτό μας βοηθά στα εντός έδρας παιχνίδια. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν για να νικάμε».

Ο Βαγιεμπά Σακόρ δήλωσε: «Είδα το χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Ο κόσμος ήταν υπέροχος χθες. Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία τους και το πάθος που έχουν. Θέλω να τους πω ότι ήρθα για να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και να τους χαρίσω πολλές όμορφες αναμνήσεις».

Διαφήμιση
Διαφήμιση