HomeΚΡΗΤΗΠροετοιμάζονται για τις… απόκριες στον δήμο Μινώα Πεδιάδος

Προετοιμάζονται για τις… απόκριες στον δήμο Μινώα Πεδιάδος

Συνάντηση με μέλη των πολιτιστικών συλλόγων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και φορείς της περιοχής πραγματοποίησε την Δευτέρα το απόγευμα ο Δήμαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης . Στη συνάντηση συμμετείχαν και τα μέλη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος. Σκοπός της συνάντησης ήταν οι διαδικασίες προετοιμασίας των Αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου και της κορύφωσής τους με την καθιερωμένη μεγάλη Αποκριάτικη παρέλαση στο Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου. Κεντρικές εκδηλώσεις και αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθούν στο Καστέλλι, το Θραψανό και το Αρκαλοχώρι. Παράλληλα,  σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους προβάλλονται και στηρίζονται οι δράσεις και τα παραδοσιακά δρώμενα της Αποκριάς που διοργανώνονται στα χωριά του Δήμου, ελπίζοντας  να αγκαλιαστούν από όλους, μικρούς και μεγάλους, δημότες αλλά και επισκέπτες.

Η Δημοτική Αρχή επεσήμανε ότι είναι ανοιχτή σε κάθε δράση που επιθυμούν να προγραμματίσουν και κάθε πρωτοβουλία που επιθυμούν να αναπτύξουν οι φορείς και οι δημότες. Επιδιώκοντας το αντάμωμα  των τοπικών κοινωνιών, με εφόδια τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά, καλούμε όλους τους πολίτες να πάρουν ενεργά μέρος στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Οι Πολιτιστικού Σύλλογοι του Δήμου μπορούν να  εντάξουν τις εκδηλώσεις τους στο φυλλάδιο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων μέχρι την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, τηλ. επικοινωνίας : 28910-31824 , Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.).

Για δηλώσεις συμμετοχής στην Καρναβαλική  Παρέλαση  Αρκαλοχωρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στo τηλ. : 6974469867, κα Κατεργιαννάκη Μαρίνα.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019.

Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις: κ. Δερμιτζάκης Ζαχαρίας, τηλ. 6979790007.

Διαφήμιση
Διαφήμιση