HomeHL-SportsΝταμίρ Κάναντι: Είναι δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα

Νταμίρ Κάναντι: Είναι δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα

Δίκαιο χαρακτήρισε το τελικό 1-1 ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου Νταμίρ Κάναντι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Νομίζω ότι το 1-1 είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες προηγηθήκαμε με τον Κουλούρη και είχαμε και ευκαιρία με τον Ουάρντα.

Το ημίχρονο έπρεπε να λήξει 0-1 αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε άμεσα το 1-1 και αυτό συμβαίνει όταν παίζουμε και μέσα στο Περιστέρι.

Στο δεύτερο μέρος μας δημιούργησε ανασφάλεια και ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και με την υποστήριξη των οπαδών της είχε ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι της. Με αυτό τον τρόπο ήρθε το 1-1.

Στο τέλος ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία με τον Παπαστεριανό να πάρει το ματς αλλά και εμείς είχαμε μια ευκαιρία με τον Μπουζούλαζιτς.» 

Για το πέμπτο ματς χωρίς νίκη που παραμένει ο Ατρόμητος: 

«Νομίζω ότι παίζουμε πάρα πολύ σκληρά και επιθετικά. Είτε παίζουμε στο Ηράκλειο είτε στη Λαμία το ίδιο παίζουμε. Από την άλλη είμαστε υπεύθυνοι για το ότι είμαστε πέντε ματς χωρίς νίκη.

Έχουμε χάσει ένα παίκτη τον Γιαννούλη και πήραμε τον Ουάρντα που θέλουμε να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα». 

Για την παρουσία του ΟΦΗ και τη μάχη που δίνει για την σωτηρία: 

«Οι μεταγραφές που έκανε του προσδίδουν μια ποιότητα μου έκανε κέφι , μου άρεσε που έπαιξα σε ένα τέτοιο γήπεδο και πιστεύω ότι με την υποστήριξη των φιλάθλων του ο ΟΦΗ μπορεί να κρατηθεί στην κατηγορία.» 

Διαφήμιση
Διαφήμιση