HomeHL-SportsΝίκος Καραμπετάκης: «Αν κάποιος άξιζε να κερδίσει, είμαστε εμείς»

Νίκος Καραμπετάκης: «Αν κάποιος άξιζε να κερδίσει, είμαστε εμείς»

Την βεβαιότητα του ότι αν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις θα έρθουν και τα αποτελέσματα στη συνέχεια και θα παραμείνει ο ΟΦΗ στην κατηγορία εξέφρασε ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Καραμπετάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Πριν πω για το παιχνίδι θα ήθελα να πω. Σήμερα είναι μια μαύρη για τη χώρα μας. Είναι 23 χρόνια από την κρίση των Ιμίων και είναι καλό να τιμούμε την πατρίδα μας.

Για το ματς μετά το πρώτο 25λεπτο που ο Ατρόμητος είχε καλή κατοχή με το που βρήκαμε αντίδραση γίναμε κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

Απέναντι σε μια καλή ομάδα δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες αλλά εμείς τα κάναμε όλα και αν κάποιος άξιζε να κερδίσει είμασταν εμείς. Ευχαριστούμε τον κόσμο και με τέτοιες εμφανίσεις είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν:

«Γίνανε μεταγραφικές κινήσεις που δείχνουν ότι η ομάδα έχει ανέβει αγωνιστικά. Όταν ενσωματωθούν πλήρως οι παίκτες θα είμαστε πολύ καλύτεροι και θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο.

Όλα τα νέα παιδιά έχουν ενσωματωθεί άμεσα. Είναι ποιοτικοί παίκτες και αυτό τους βοηθάει να προσαρμοστούν πιο εύκολα σε αυτό που θέλουμε».

Για το τι παραδίδει στον Χάϊμε Βέρα:

«Είναι μια καλή βάση ώστε η ομάδα η δουλειά που έκανε το καλοκαίρι να είναι το εφαλτήριο για τις επόμενες ημέρες. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι είμαστε καλοί στην κατοχή της μπάλας και ότι επιτέλους κρατάμε μακρυά τον αντίπαλο από την άμυνα μας.»

Για το πόσο καθοριστικό είναι το ματς που ακολουθεί με την Ξάνθη στη μάχη της παραμονής:

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και σε κάθε ματς θέλουμε να κερδίσουμε. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια αλλά αν συνεχίσουμε με αυτές τις εμφανίσεις θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα και ο στόχος μας θα επιτευχθεί.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση