Ο πρώτος στόχος για τη μικρή Μαρίνα από τις Αρχάνες που δίνει τη δική της θαρραλέα μάχη στην τρυφερή ηλικία των 4 χρόνων, επιτεύχθηκε. Το κοριτσάκι που “αγκάλιασε” ολόκληρη η Κρήτη, μετά την έκκληση για βοήθεια που απηύθυνε η οικογένειά της, έφτασε στο Μόναχο και εισήχθη ήδη στο Εξειδικευμένο Κέντρο, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τον όγκο που έχει στον εγκέφαλο.

Η μικρούλα υποβλήθηκε στις πρώτες εξετάσεις και αναμένεται εντός των επόμενων 24ωρων να υποβληθεί στο χειρουργείο, στο πλαίσιο της αγωνιώδους προσπάθειας για τη σωτηρία της. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το εξειδικευμένο νοσοκομείο, στο οποίο πλέον βρίσκεται η Μαρίνα, είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν με επιτυχία, ανάλογο περιστατικό.

Ο θείος της Μαρίνας, Αντώνης Παχάκης με ανάρτησή τους στο Facebook και τον λογαριασμό της “Κίτρινης Αποστολής” διατυπώνει δημόσιο ευχαριστώ της οικογένειας προς όλους όσοι θέλησαν να βοηθήσουν ώστε η Μαρίνα να μπορέσει να κάνει το ταξίδι σωτηρίας στη Γερμανία.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ευχαριστώ απο καρδιάς…για την βοήθεια σας…

κ να έχει ο θεός καλά…εσάς κ τα παιδιά σας…!!!

Καλησπέρα…

Ελπίζω να καταλαβαίνετε από τώρα κ πέρα την απουσία μου από την καθημερινή ενημέρωση.

Η Μαρίνα μας είναι πλέον στα χέρια τον γιατρόν κ ελπίζουμε όλοι μας για το καλητέρο…!!!

Από τώρα κ έπειτα θα περιμένω κ εγώ μαζί σας για της εξέλιξης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!

Υπενθυμίζεται πως τα έξοδα της επέμβασης ανέρχονταν σε περισσότερα από 60.000 ευρώ, μέρος των οποίων, μετά από σχετικά αιτήματα και παρεμβάσεις τοπικών φορέων, θα διατεθούν από τον ΕΟΠΥΥ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση