HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτους 6 μέχρι τώρα οι υποψήφιοι για τον Δήμο Ιεράπετρας

Στους 6 μέχρι τώρα οι υποψήφιοι για τον Δήμο Ιεράπετρας

Ο αριθμός των υποψηφίων δεν αποκλείεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυξάνεται ο αριθμός των υποψηφίων Δημάρχων που θα ζητήσουν την ψήφο του Γεραπετρίτικου λαού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου φτάνοντας, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, τους  6.

Επισήμως λοιπόν έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες των : νυν Δήμαρχος Θεοδόσης Καλαντζάκη, ο πρώην αντιδήμαρχος Αργύρης Πανταζής, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Αντώνης Πετράς, η νυν επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κα Μαρία Κοτσυφάκη, ο πρόεδρος του ΟΦΙ κ. Θανάσης Χηνόπουλος και ο Αλέξανδρος Μουζουράκης με τον νέο συνδυασμό «Ιεράπετρα Μπορείς».

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν o αριθμός των υποψηφίων θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Τέσσερις νυν δημοτικές παρατάξεις με επικεφαλής τους, Μανώλη  Ζερβάκη (ο οποίος ανέλαβε μετά την αποχώρηση Γιώργου Προϊστάκη), Μιχάλη Μαχαιρά, Ελένη Βλάσση, Μιχάλη Βγιαννιτάκη δεν έχουν ξεκαθαρίσει επισήμως τις επόμενες κινήσεις τους και τις προθέσεις τους.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα χωρίς μέχρι τώρα να το επιβεβαιώνουν. Ο λόγος για τον δημοτικό σύμβουλος της πλειοψηφίας και πρώην Αντιδήμαρχο κ. Μανώλης Φραγκούλης αλλά και τον δημοτικό σύμβουλο επίσης της πλειοψηφίας κ. Μιχάλη Σπυριδάκη.

Hxosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση