HomeΕΛΛΑΔΑΣφοδρή επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφους και κανάλια: «Μόνος μου και όλοι σας, σας έχω»

Σφοδρή επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφους και κανάλια: «Μόνος μου και όλοι σας, σας έχω»

Με αφορμή ερωτήσεις που δέχθηκε για το θέμα του διοικητή του νοσοκομείου Νίκαιας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα επίθεση κατά δημοσιογράφων και καναλιών εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή ερωτήσεις που δέχθηκε για το θέμα του διοικητή του νοσοκομείου Νίκαιας με τα τέσσερα πλαστά πτυχία, για τον οποίο έχει ήδη δηλώσει ότι δεν γνώριζε όταν τοποθετήθηκε.

Ο κ. Πολάκης δήλωσε ότι οι δημοσιογράφοι έχουν «πρόβλημα αντιληπτικής ικανότητας» και για το λόγο αυτό δεν κατάφεραν να κατανοήσουν την ανακοίνωσή του σχετικά με τον πρώην πλέον διοικητή του νοσοκομείου που αποκαλύπτεται πως πέραν των πλαστών πτυχίων έχει καταγγελθεί και για άλλες περιπτώσεις μίλησε για διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούν όπως και τα ΜΜΕ που εκπροσωπούν.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στους συνδικαλιστές αλλά και στους εργαζόμενους που αντιδρούν χαρακτηρίζοντάς τους «τσόλια», ενώ κληθείς να δώσει κάποιες διευκρινήσεις για τους δύο θανάτους σε νοσοκομείο τόνισε: «δεν απαντώ, γιατί να απαντήσω, δεν θα απολογηθώ σε εσάς».

Και κορυφώνοντας τις αντιδράσεις του απευθύνθηκε σε δημοσιογράφους και τους εργοδότες τους λέγοντας «Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω…»

https://www.youtube.com/watch?v=r0myAMYa780

real.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση