HomeHL-SportsΤη… γλίτωσε μόνο με έναν μήνα ο Νίκος Παπαδόπουλος

Τη… γλίτωσε μόνο με έναν μήνα ο Νίκος Παπαδόπουλος

Μικρή «καμπάνα» στον πρώην προπονητή του ΟΦΗ για το επεισόδιο με τον Κουτσοσπύρο - Του επιβλήθηκε και πρόστιμο, όπως και στην ομάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φθηνά τη γλίτωσε… Ο Νίκος Παπαδόπουλος κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση στον Χρήστο Κουτσοσπύρο στο ματς με τον Παναιτωλικό και την Τρίτη  έγινε γνωστή η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας.

Στον πρώην – πλέον – προπονητή του ΟΦΗ, λοιπόν, επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για έναν μήνα, ενώ καλείται να πληρώσει και 7.000 ευρώ.

Παράλληλα, στον ΟΦΗ επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο τόσο για τη συμπεριφορά του έμπειρου τεχνικού, όσο και των φιλάθλων του ύψους 9.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 17ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν. Παπαδόπουλο (προπονητή): “Βάσει των αναφερομένων στο από 20/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/46/1/9-ιθ από 21/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας”: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Παπαδόπουλου στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναιτωλικός: Επιβάλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ν. Παπαδόπουλο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση