HomeHL-SportsΚαι ο Αντώνης Ηλιάδης στον Ηρόδοτο

Και ο Αντώνης Ηλιάδης στον Ηρόδοτο

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από τα Τρίκαλα - Η αποστολή για Παναχαϊκή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ασταμάτητος δείχνει ο Ηρόδοτος στο μεταγραφικό παζάρι και μετά τον Παπαγγελή ήρθε και η απόκτηση του Αντώνη Ηλιάδη, μια συμφωνία που ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από τα Τρίκαλα, με θητεία στο παρελθόν και σε Ηρακλή, Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Ηλιάδη Αντώνη. O Αντώνης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Πλατανιά, στον Ηρακλή, στον Απόλλων Πόντου και μέχρι τώρα αγωνίζονταν στα Τρίκαλα.

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Αντώνη! Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ηροδότου».

Στο μεταξύ, η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το δευτεριάτικο (28/1) ματς με την Παναχαϊκή στο Παγκρήτιο, με τους Κρητικούς να ζητούν τη νίκη για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι νεοαποκτηθέντες Γκούφας και Ζαμπορόφσκι βρίσκονται στην αποστολή και αναλυτικά διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής είναι οι εξής παίκτες: Τσιλιγγίρης, Κασμερίδης, Γραικός, Μουκίδης, Σιαλμάς, Χατζηλιάδης, Κασαπάκης, Νύκταρης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Τουγλής, Δαμιανάκης, Αμαραντίδης, Κλινάκης, Γιαλούσης, Αγγελούδης, Γκούφας, Ζαμπορόφσκι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση