HomeHL-CultureΝέο τραγούδι από την Κρητικιά Βάλλια Ειρηναίου

Νέο τραγούδι από την Κρητικιά Βάλλια Ειρηναίου

Μετά τη συμμετοχή της στο The Voice επιστρέφει δισκογραφικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Βάλλια Ειρηναίου, έπειτα από την συμμετοχή της στο The Voice of Greece 2018 – στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια – επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο της single με τίτλο «Σαν Λουλούδι» σε μουσική και στίχους Στράτου Κουμπά ο οποίος έχει πολλές επιτυχημένες συνεργασίες στο ενεργητικό του («Μα εγώ είμαι Έλληνας», «Τα πάθη» του Νότη Σφακιανάκη κ.α.).

Όπως μας δηλώνει η Βάλλια Ειρηναίου: «πίεζα εδώ και καιρό τον Στράτο να μου γράψει ένα τραγούδι… ώσπου κάποια μέρα έλαβα ένα φωνητικό μήνυμα κι αυτό που άκουσα το λάτρεψα από εκείνη τη στιγμή».

Βάλλια Ειρηναίου – «Σαν Λουλούδι»

Στίχοι – Μουσική: Στράτος Κουμπάς

Ενορχήστρωση: Στράτος Κουμπάς – Παπαϊωάννου Μίλτος

https://www.youtube.com/watch?v=opOgdXtfTRM&feature=youtu.be

Λίγα λόγια για τη Βάλλια Ειρηναίου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ασχολείται με το τραγούδι

από το 2005 και ξεχώρισε με τα δύο προηγούμενα singles της «Κυκλοφόρησαν φήμες» και «Χαμογέλα». Συμμετείχε στο «The Voice 2018″ κάνοντας στο πρώτο άκουσμά της τους τρεις κριτές να γυρίσουν και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για τις ερμηνείες της.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο «Σαν Λουλούδι» σε μουσική και στίχους Στράτου Κουμπά. Η Βάλλια Ειρηναίου που είναι από τα πιο αγαπητά ονόματα στη νυχτερινή διασκέδαση της Κρήτης, εμφανίζεται στο Ηράκλειο, στο Amethistos live.

Διαφήμιση
Διαφήμιση