HomeHL-SportsΝίκος Καραμπετάκης: «Έρχονται καλύτερες ημέρες για τον ΟΦΗ με Βέρα και Ίσις»

Νίκος Καραμπετάκης: «Έρχονται καλύτερες ημέρες για τον ΟΦΗ με Βέρα και Ίσις»

Όσα είπε ο υπηρεσιακός προπονητής των Κρητικών μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός στην Τούμπα ο ΟΦΗ και μετά το βαρύ 4-0 από τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Καραμπετάκης έδειξε να ανυπομονεί και ο ίδιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τους Βέρα και Ίσις.

Στη συνέντευξη Τύπου ο υπηρεσιακός προπονητής των Ηρακλειωτών δήλωσε σχετικά: «Είναι δύο άνθρωποι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον ΟΦΗ.

Οι άνθρωποι που τους επέλεξαν, γνωρίζουν για ποιους λόγους τους επέλεξαν. Είναι δύο καταξιωμένοι στην πατρίδα τους και πιστεύω πως έρχονται καλύτερες ημέρες για τον ΟΦΗ».

Για το ματς είπε: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ίσως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν κλειστήκαμε πίσω και αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

Για 25 λεπτά ήμασταν σε καλό δρόμο, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα όμως όταν δεχτήκαμε το γκολ στην συνέχεια δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε.

Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ, δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε ψηλά, σε μια φάση κάναμε το λάθος και δεχτήκαμε το τρίτο γκολ. Για εμάς τελείωσε το παιχνίδι, μας περιμένουν δύο παιχνίδια στην έδρα μας όπου αποκλειστικός στόχος είναι η νίκη».

Τέλος, για το ότι δεν έπαιξε αμυντικά η ομάδα του, επισήμανε: «Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας. Θέλαμε να έχουμε καλή πίεση πάνω στην μπάλα και στόχος είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Να ξεκουραζόμαστε όταν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας και αυτός είναι ο στόχος μας. Να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση