HomeHL-LifestyleH Kάρι Μπράντσο του «Sex and the city» έκανε… επανεμφάνιση

H Kάρι Μπράντσο του «Sex and the city» έκανε… επανεμφάνιση

Το αγαπημένο fashion icon της Νέας Υόρκης επιστρέφει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ηθοποιός, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ανακοίνωσε πως ο διάσημος χαρακτήρας της από την τηλεοπτική σειρά και τις ταινίες «Sex and the City», Κάρι Μπράντσο, θα κάνει μια «σύντομη επανεμφάνιση». Η 53χρονη ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram που δείχνει την ίδια να υποδύεται τον χαρακτήρα που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο, να περπατά σε ένα δρόμο στο Μανχάταν, ντυμένη με μια λεπτή τούλινη φούστα και ένα χρυσό λαμέ τζάκετ.

«Η παλιά μου φίλη» έγραψε στο βίντεο, το οποίο την δείχνει να περπατά με το σάουντρακ της ταινίας και στη συνέχεια να εστιάζει στα παπούτσια της, ένα ζευγάρι λευκά μποτάκια με δαντέλα. «Κάνει μια σύντομη επανεμφάνιση. Συνεργάζεται με μια μεγάλη εταιρεία και στηρίζει μια αιτία που μας ενδιαφέρει όλους. Περισσότερα θα ακολουθήσουν» προσθέτει η ηθοποιός.

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται το hashtag #PourItForward στην οθόνη και αποκαλύπτεται η ταυτότητα της Μπράντσο. Κι ενώ η ηθοποιός δεν παρέχει περισσότερα στοιχεία για την επιστροφή του διάσημου χαρακτήρα της, είναι πιθανό πως η αιτία είναι μια εταιρική σχέση ή μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Revisiting a beloved character. Briefly and with a twist. Because, thanks to @stellaartois, when you change up the usual you can do good. X, SJ #Ad #PourItForward

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση