Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι απολογίες και των τελευταίων κατηγορουμένων για την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η οποία βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.

Στις ερωτήσεις της έδρας κλήθηκαν να απαντήσουν οι τέσσερις εκ των κατηγορουμένων οι οποίοι είχαν συλληφθεί το περασμένο φθινόπωρο και είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Πρόκειται για δύο αδέλφια και έναν τρίτο άνδρα, οι οποίοι κατάγονται από τον νομό Ρεθύμνου, ωστόσο ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και για έναν τέταρτο επιχειρηματία, επίσης από το Ρέθυμνο.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας τους και οι τέσσερις αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους προσάπτονται ισχυριζόμενοι ότι δεν είχαν καμία σχέση με την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο αδελφών, ισχυρίστηκε από την πλευρά ότι τα τελευταία χρόνια δεν επισκέπτεται την Κρήτη, λόγω προσωπικών διαφορών με την πρώην σύζυγό του.

Η ακροαματική διαδικασία την ερχόμενη εβδομάδα εισέρχεται στην τελική της φάση, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται η αγόρευση και η πρόταση του εισαγγελέα για τους συνολικά 12 κατηγορούμενους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση