HomeHL-SportsΝίκος Καραμπετάκης: «Το Κύπελλο ήταν στόχος μας, είμαστε στεναχωρημένοι»

Νίκος Καραμπετάκης: «Το Κύπελλο ήταν στόχος μας, είμαστε στεναχωρημένοι»

Τι είπε ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΟΦΗ μετά τον αποκλεισμό από τον Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θύμα έκπληξης έπεσε την Πέμπτη ο ΟΦΗ καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τον Εργοτέλη στα πέναλτι και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Καραμπετάκης ευχαρίστησε τον Νίκο Παπαδόπουλο για τη συνέχεια που είχαν ενώ, αναφορικά με το ματς, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών αλλά απογοητευμένος με τον αποκλεισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υπηρεσιακού τεχνικού του ΟΦΗ:

«Πριν μιλήσω για το ματς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Παπαδόπουλο, για αυτά που μου έχει προσφέρει σαν άνθρωπο. Με έχει βοηθήσει επαγγελματικά. δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτά που μου έχει προσφέρει.

Για το παιχνίδι μετά τα πρώτα λεπτά όπου ο Εργοτέλης μας έβγαλε δύο φάσεις στη συνέχεια ισορροπήσαμε το ματς και μετά την αποβολή αντιδράσαμε πολύ καλά. Βάλαμε την μπάλα στην περιοχή δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για γκολ.

Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για το πάθος και την ποιότητα που βγάλανε. Ευχαριστώ και τον κόσμο που χειροκρότησε στο τέλος. Το Κύπελλο ήταν στόχος μας είμαστε στεναχωρημένοι όμως πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια και το πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι έγινε μεγάλο ροτέϊσιον: «Έχουμε 24 παίκτες στην ομάδα και την δεδομένη στιγμή παίξανε αυτοί που ήταν καλύτεροι».

Για το τι θα πράξει στη συνέχεια και αν θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ: «Έχω το συμβόλαιο μου μέχρι το καλοκαίρι και σε όποιο πόστο μου ζητήσει η διοίκηση θα δουλέψω».

Διαφήμιση
Διαφήμιση