HomeHL-9Ξανά η Κρήτη “μια γροθιά” για το μικρό κορίτσι που έχει την ανάγκη μας!

Ξανά η Κρήτη “μια γροθιά” για το μικρό κορίτσι που έχει την ανάγκη μας!

Ανοίχτηκε λογαριασμός για τη Μαρίνα που πρέπει να χειρουργηθεί στο εξωτερικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη είναι για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση των Κρητικών στην έκκληση για την παροχή συνδρομής στην 4χρονη Μαρίνα από τις Αρχάνες που πρέπει άμεσα να μεταβεί στο Μόναχο της Γερμανίας προκειμένου να υποβληθεί σε παιδονευροχειρουργική επέμβαση.

Η μικρούλα, που πάσχει από σοβαρό νόσημα έπρεπε να έχει ήδη εισαχθεί σε εξειδικευμένο κέντρο της Γερμανίας, όπου είχε αντιμετωπιστεί ανάλογο περιστατικό με επιτυχία στο παρελθόν. Τα έξοδα ωστόσο, είναι υπέρογκα, ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί από τον ΕΟΠΥΥ αν θα καλυφθεί το κόστος της επέμβασης στο κοριτσάκι.

Στο πλευρό της Μαρινούλας και των γονιών της έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή ολόκληρη η κοινωνία των Αρχανών, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 70.000 ευρώ περίπου που απαιτείται.

Τη σχετική πρωτοβουλία ανέλαβαν οι Πολίτες Αρχανών Αστερουσίων που έχουν ξεκινήσει και σχετική εκστρατεία ενημέρωσης στα social media, ενώ ήδη το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση του κόσμου είναι θεαματική.

logariasmos

Διαφήμιση
Διαφήμιση