HomeHL-GreeceΗ συγγνώμη του Κορκονέα δεν έπεισε τους δικηγόρους της οικογένειας Γρηγορόπουλου

Η συγγνώμη του Κορκονέα δεν έπεισε τους δικηγόρους της οικογένειας Γρηγορόπουλου

Τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα έδωσε ο πρώην ειδικός φρουρός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρωί ξεκίνησε η απολογία του βασικού κατηγορούμενου Επαμεινώνδα Κορκονέα, η οποία θα ολοκληρωθεί λογικά αύριο, με τις διευκρινιστικές ερωτήσεις και το σχολιασμό της Πολιτικής Αγωγής.

Στην απολογία του ο πρώην ειδικός φρουρός ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. «Θα ήθελα να μπορούσα να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων όπως έγιναν. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια τη μεγάλη μου συντριβή για αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτό που πέρασε η οικογένεια. Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην μάνα τα αδέρφια και στον εκλιπόντα πατέρα του παιδιού. Θα ήθελα στο μέλλον αν μπορούσα να τα φέρει ο θεός να μιλήσω με τη μητέρα και να της πω πράγματα που θα βγουν μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια έδωσε τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν τη μοιραία εκείνη νύχτα, η οποία σε κανένα σημείο δεν έπεισε την Πολιτική Αγωγή, υποστηρίζοντας ότι συνεχίζει να ψεύδεται και να χτίζει μια δική του εκδοχή πάνω σε αντιφάσεις, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. «Η συγγνώμη του θα είχε αξία αν ήταν ειλικρινής. Όταν όμως για πολλοστή φορά ψεύδεται, φανερώνει ότι δεν έχει μετανιώσει πραγματικά. Είναι ένας ψυχρός εκτελεστής», δήλωσε από την πλευρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αντίθετα για πειστικές απαντήσεις που καταρρίπτουν το δόλο στην ενέργεια του, έκανε λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης Βαγγέλης Ανδρούλας.

https://www.youtube.com/watch?v=b8y6B41K8To

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο με διευκρινιστικές ερωτήσεις της Πολιτικής Αγωγής που θα μεταφέρει στον κατηγορούμενο το προεδρείο. Σύμφωνα με τους χρόνους που χρειάστηκαν μέχρι τώρα, πολύ δύσκολα θα ακουστεί σε αυτή τη συνεδρίαση και η πλευρά Σαραλιώτη που θα πάει σε επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες ημερομηνίες το Δικαστήριο θα επαναληφθεί στις 7 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια στις 25 και 26 του ίδιου μήνα, πιθανότατα με την πρόταση του Εισαγγελέα και τις αγορεύσεις των δικηγόρων.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση