HomeHL-LifestyleΆγνωστες λεπτομέρειες για τον γόη του ”master chef ” Πάνο Ιωαννίδη

Άγνωστες λεπτομέρειες για τον γόη του ”master chef ” Πάνο Ιωαννίδη

O έμπειρος σεφ πάντα βάζει τη δουλειά του πρώτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι πλέον γεγονός σήμερα ξεκινά η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του masterchef και φυσικά πολλοί τηλεθεατές και κυρίως γυναίκες έβλεπαν και βλέπουν το ριάλιτι για τον Πάνο Ιωαννίδη , ο οποίος είναι και ο πιο ωραίος και ο πιο γοητευτικός από τους τρεις κριτές του ” Master Chef ” . Παρόλα αυτά ο έμπειρος σεφ πάντα βάζει τη δουλειά του πρώτη , όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα για τη ζωή του που δεν τα ξέραμε.

1.Δεν θεωρεί τον εαυτό του ούτε όμορφο , ούτε σέξι , άλλωστε αν πίστευε κάτι τέτοιο θεωρεί ότι θα έχανε το μισό της γοητείας του.

2.Την μαγειρική θεωρεί ότι την κληρονόμησε καθώς ο προπάππους του ήταν σεφ στη γαλλική πρεσβεία της Κωνσταντινούπολης , ενώ και οι δύο του γιαγιάδες ήταν Πολίτισσες, άρα μάστορες των γεύσεων.

3.Ξεκίνησε να μαγειρεύει από παιδί καθώς οι γονείς του δούλευαν και έτσι κάποιος έπρεπε να φροντίσει την οικογένεια.

4.Έχει περιγράψει τα παιδικά του χρόνια σαν σκηνή από την ταινία ” Πολίτικη Κουζίνα ” του Τάσου Μπουλμέτη.

5.Μαγείρεψε πρώτη φορά σε ηλικία 9 ετών καθώς ένιωθε έμπειρος και ώριμος , το φαγητό ήταν ένα μυδοπίλαφο και φυσικά δεν τρωγόταν.

6.Δεν του αρέσουν οι κανόνες και οι περιορισμοί ούτε στη ζωή, ούτε στη γαστρονομία και θεωρεί τον εαυτό του μέτριο στην ζαχαροπλαστική.

7.Δουλεύει από τα 16 για να συντηρείται και εκτός από σεφ είναι απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων , και κατέχει πτυχίο από ελβετικό κολλέγιο στο μάρκετινγκ , τη διοίκηση εστιατορίων και την ανάπτυξη προϊόντων.

8.Ο πατέρας του ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων . Από το 2007 , που έφυγε από τη ζωή δεν αποχωρίζεται ούτε λεπτό ένα δαχτυλίδι που είχε φτιάξει για εκείνον.

9.Έχει εργαστεί ως private chef , αλλά και για μια δεκαπενταετία ως Executive chef στην πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα.

10.Μέχρι την εφηβεία του σκεφτόταν αν θα ακολουθήσει το θέατρο ή τη μαγειρική, μάλιστα είχε παίξει και σε μια ερασιτεχνική ομάδα, αλλά τελικά τον κέρδισε η γαστρονομία.

11.Έζησε 4 χρόνια στην Ιταλία , όπου εργαζόταν ως σεφ σε εστιατόρια ξενοδοχείων επέστρεψε όμως στην Ελλάδα γιατί νοστάλγησε το φως και τον ήλιο.

12.Αντιπαθεί την φέτα ως πρώτη ύλη.

13.Σπάνια μαγειρεύει για τον ίδιο και όταν είναι σπίτι , προτιμάει να βλέπει ντοκιμαντέρ και να ακούει τζάζ.

14.Έχει δουλέψει ως σερβιτόρος, υπάλληλος συνεργείου αυτοκινήτων, μπάρμαν , πλανόδιος πωλητής κοσμημάτων και ως μοντέλο διαφημίσεων.

15.Έχει συμμετάσχει στο ” Top Chef ” ριάλιτι μαγειρικής όπου και αποχώρησε οικειοθελώς λόγω έλλειψης χρόνου.

16.Όταν του πρότειναν να συμμετάσχει στο ” Master Chef ” κατάλαβε ότι τον θέλουν για διαγωνιζόμενο , όμως πείστηκαν ότι άξιζε να αναλάβει τον ρόλο του κριτή.

17.Έχει κάνει 3 μέρες φυλακή στη Πάρο καθώς δεν διέθετε άδεια πλανόδιου πωλητή.

18.Είχε χίπικη εμφάνιση και αποφάσισε να την αλλάξει ώστε οι συνάδελφοι του γαστρονομία να τον παίρνουν πιο σοβαρά.

19.Έχει μαγειρέψει για τον βασιλιά Γουίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας και έχει σερβίρει μουσακά τον πρίγκηπα Αλβέρτο του Μονακό , ωστόσο δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες τηρώντας το γαστρονομικό απόρρητο.

20Πρότυπό του ήταν ένας μεγαλύτερος ξάδελφος του γιατί ταξίδευε διαρκώς, οδηγούσε γρήγορα αυτοκίνητα και σύλλεγε έργα τέχνης και αντίκες.

lay-out.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση