HomeHL-GreeceΠερίεργη υπόθεση στη Λάρισα με 14χρονη Γερμανίδα στο σπίτι ληστή

Περίεργη υπόθεση στη Λάρισα με 14χρονη Γερμανίδα στο σπίτι ληστή

Την ανήλικη αναζητούσε η οικογένειά της, αναφέρουν οι πληροφορίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια άλλη υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο μετά τη ληστεία που διέπραξε ένας 20χρονος σε ενεχυροδανειστήριο της Λάρισας στις 17 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το thessaliatv.gr, μετά από έρευνα μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας στην οικία του δράστη στον Αμπελώνα, εντοπίστηκε μία 14χρονη Γερμανίδα την οποία αναζητούσε η οικογένειά της!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος είχε γνωρίσει την 14χρονη στη Γερμανία, όπου και ο ίδιος διαμένει, και τελικά την έπεισε να μεταβεί μαζί του στον Αμπελώνα Λάρισας, όπου παρέμενε εδώ και αρκετές ημέρες. Η ανήλικη φέρεται με τη θέλησή της να ακολούθησε τον 20χρονο στην Ελλάδα, ωστόσο η οικογένειά της δεν είχε ενημερωθεί και είχε απευθυνθεί στις γερμανικές Αρχές για την αναζήτηση και τον εντοπισμό της.

Από τον Δεκέμβριο μάλιστα, υπήρχε διεθνές ενημερωτικό σημείωμα αναζήτησης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας, ενώ ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι μία ανήλικη, χωρίς συνοδεία νόμιμου κηδεμόνα, κατάφερε να ταξιδέψει από τη Γερμανία στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί βρέθηκαν στην οικία του 20χρονου στον Αμπελώνα Λάρισας για να τον συλλάβουν, έχοντας ταυτοποιήσει ότι αυτός ήταν ο ληστής του ενεχυροδανειστηρίου στη Λάρισα. Εκεί εντόπισαν τον ίδιο αλλά και την ανήλικη και κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού η 14χρονη ήταν αρκετά φοβισμένη αλλά δεν μιλούσε ούτε ελληνικά ούτε και αγγλικά. Αντιλαμβανόμενοι ότι η κοπέλα μιλά μόνο γερμανικά αλλά και τούρκικα (αφού έλκει την καταγωγή της από τη γειτονική χώρα) ενημερώθηκαν για τα στοιχεία της και μετά από έρευνα είδαν ότι την αναζητούσε η οικογένειά της στη Γερμανία. Στη συνέχεια απευθύνθηκαν σε μεταφραστή, στον οποίο η νεαρή ανέφερε ότι ακολούθησε τον 20χρονο με τη θέλησή της, καθώς και ότι και άλλες φορές στο παρελθόν έχει φύγει από το σπίτι της.

Ήδη πάντως έχουν ενημερωθεί οι γονείς της κοπέλας, αφού η Εισαγγελία Λάρισας ενημέρωσε και τις Αρχές στη Γερμανία, με τον πατέρα της να αναμένεται στην Ελλάδα άμεσα για να τη συνοδεύσει και πάλι στο σπίτι της. Από την άλλη ο 20χρονος κατέθεσε ότι έκανε τη ληστεία προκειμένου να έχει ο ίδιος χρήματα για να μπορεί να καλύψει δικές του ανάγκες αλλά και ανάγκες της 14χρονης.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση