Συνεχίζεται σήμερα η ακροαματική διαδικασία στην πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, με τις απολογίες των κατηγορουμένων.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή στη σημερινή διαδικασία, βρίσκεται σε εξέλιξη η απολογία του μικρότερου σε ηλικία εκ των κατηγορουμένων ενώ νωρίτερα, τις δικές του θέσεις ανέπτυξε ο 45χρονος επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο.

Ο ίδιος, χρησιμοποιώντας πολλές φορές έντονο ύφος, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στην υπόθεση και τόνισε ότι βρίσκεται άδικα στη φυλακή, θύμα μιας σειράς συμπτώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στην ακροαματική διαδικασία της 17ης Ιανουαρίου είχε προκαλέσει αίσθηση η απολογία του 44χρονου ιδιοκτήτη της μάντρας που είχε αποτελέσει το τελευταίο κρησφύγετο της ομάδας των φερόμενων ως απαγωγείς του επιχειρηματία. Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια της συντονισμένης και επιτυχημένης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ στη διάρκεια της οποίας είχε απελευθερωθεί ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Ο κατηγορούμενος είχε ισχυριστεί ότι ενεπλάκη στην υπόθεση της απαγωγής μετά από εκβιασμό που είχε δεχθεί, ωστόσο δεν είχε κατονομάσει τους εκβιαστές του λέγοντας ότι φοβάται να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση