HomeΚΡΗΤΗΛαϊκή Ενότητα: Κάλεσμα στις αυτοδιοικητικές δυνάμεις της Αριστεράς

Λαϊκή Ενότητα: Κάλεσμα στις αυτοδιοικητικές δυνάμεις της Αριστεράς

Ενόψει των εκλογών στην Αυτοδιοίκηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις θέσεις της ενόψει των εκλογών στην Αυτοδιοίκηση παρουσιάζει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου της Λαϊκής Ενότητας, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στις δυνάμεις της Αριστεράς που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

“Η Λαϊκή Ενότητα θα είναι παρούσα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και για την περιφέρεια Κρήτης, θα επιδιώξει δε την μέγιστη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεων της ριζοσπαστικής, αντινεοφιλελεύθερης, ανυπότακτης, αντομνημονιακής, αντιευρωπαϊκής Αριστεράς και των μαχόμενων κοινωνικών δυνάμεων.

Για το σκοπό θα απευθύνει κάλεσμα στις αυτοδιοικητικές δυνάμεις της Αριστεράς που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη και θα εργασθεί με όλες της τις δυνάμεις στην κατεύθυνση αυτή.

Εκτιμούμε ότι τόσο η οικονομική κρίση, τα αντιλαϊκά μέτρα, οι αλλαγές στην αυτοδιοίκηση, όσο και η ανεπάρκεια και η πολυσιάσπαση της Αριστεράς να απαντήσει στα μεγάλα προβλήματα του κόσμου της εργασίας, κάνουν επιβεβλημένη την ανάγκη ενότητας των ριζοσπαστικών μαχόμενων δυνάμεων.

Τα αυτοδιοικητικά σχήματα στα οποία θα συμμετέχουμε, μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες θα αποφασίσουν με δημοκρατικό τρόπο για τους επικεφαλής των συνδυασμών και την στελέχωση των ψηφοδελτίων με κριτήριο την πολιτική τους στάση, την συμμετοχή και συνεισφορά τους στα κοινά, και οι αποφάσεις αυτές θα ανακοινωθούν στην ώρα τους.

Τέλος σημειώνουμε ότι αυτή ήταν και θα είναι η θέση μας. Θα επιμείνουμε στην ενωτική μας κατεύθυνση. Η Αριστερά λειτουργεί με διαφανή, δημοκρατικό και συλλογικό τρόπο και δεν ετεροκαθορίζεται από οποιαδήποτε αντίθετα δημοσιεύματα ή απόψεις τρίτων”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση