HomeHL-GreeceΘρίλερ στη Ρόδο: Το τηλεφώνημα της Τοπαλούδη στον πατέρα του ενός δολοφόνου της

Θρίλερ στη Ρόδο: Το τηλεφώνημα της Τοπαλούδη στον πατέρα του ενός δολοφόνου της

Ένα χρόνο πριν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία συνταρακτική αποκάλυψη γεννά νέα ερωτηματικά για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, πρόκειται για μία τηλεφωνική κλήση πριν από ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 2018, που έγινε από την φοιτήτρια, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα του 21χρονου Ροδίτη, λίγες μέρες πριν η Ελένη απενεργοποιήσει το συγκεκριμένο κινητό.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι για το περιεχόμενο της συνομιλίας, καθώς και γιατί δεν το ανέφερε ο πατέρας του Ροδίτη στο στάδιο της προανάκρισης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού , η Ελένη είχε στην κατοχή της τέσσερα κινητά εκ των οποίων έχουν βρεθεί τα τρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, από τα λάπτοπ που κατασχέθηκαν στα σπίτια της Ελένης και του 21χρονου Ροδίτη και από την εξέταση των μηνυμάτων στο messenger, δεν βρέθηκαν μεταξύ τους ανταλλαγές μηνυμάτων.

Η μητέρα του 21χρονου μιλώντας τηλεφωνικά στον τηλεοπτικό σταθμό είπε πως η κατάσταση είναι δύσκολη για την οικογένεια της, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις νέες αποκαλύψεις για τον 19χρονο κατηγορούμενο.

«Προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας. Παλεύουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Πρέπει να είσαι αναίσθητος για να είσαι καλά. Κατανοώ τον πόνο κάθε οικογένειας» είπε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση