HomeHL-9Υπό Κατάληψη τελεί το Καπετανάκειο

Υπό Κατάληψη τελεί το Καπετανάκειο

Σοβαρές καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των κτιριακών εγκαταστάσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συμβολική κατάληψη πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 1ου Λυκείου Ηρακλείου (Καπετανάκειο), αντιδρώντας στις καθυστερήσεις των εργασιών αποπεράτωσης του έργου.

Τα παιδιά θα κάνουν αύριο κανονικά μάθημα ωστόσο φαίνονται αποφασισμένα να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο σύλλογος γονέων έχει προγραμματίσει για το απόγευμα της Τετάρτης έκτακτη Γενική Συνέλευση προκειμένου από κοινού να απαντήσουν στο Δήμο Ηρακλείου στην πρόταση του για την επιμέρους παράδοση αιθουσών.

Οι μαθητές δηλαδή θα κάνουν μάθημα σε κάποιες αίθουσες ενώ στις διπλανές θα είναι ακόμα εργοτάξιο. Μάλιστα για τον λόγω αυτό, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Συλλόγου , οι ίδιοι οι γονείς θα πρέπει να υπογράψουν και να έχουν την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου:
Ύστερα από καθυστέρηση πέντε μηνών (σύμφωνα με τις υποσχέσεις του Δήμου) για την παράδοση του κτιρίου σε ότι αφορά τους εσωτερικούς χώρους (για να γίνεται μάθημα επιτέλους σε αίθουσες κανονικές), στην τελευταία συνάντηση με τους αρμόδιους στο Δημαρχείο την Παρασκευή 18 Γενάρη 2019, μας προτάθηκε από τον αντιδήμαρχο η επιμέρους παράδοση αιθουσών.

Ένα ημίμετρο δηλαδή!

Ταυτόχρονα έγινε λόγος για ευθύνη των γονιών σε ότι αφορά την παραμονή των παιδιών μας σε ένα ημιτελές κτίριο που είναι ταυτόχρονα και εργοτάξιο!

Μετά από αυτή την εξέλιξη σας καλούμε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στις 18.00 το απόγευμα στο σχολείο.

Να αποφασίσουμε όλοι μαζί τι θα απαντήσουμε στον Δήμο και πως θα διεκδικήσουμε την άμεση παράδοση όλου του εσωτερικού χώρου του κτιρίου και την έγκαιρη ολοκλήρωση συνολικά του έργου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση