HomeΕΛΛΑΔΑΛ. Αυγενάκης: Η αποκάλυψη Μπαλαούρα τα λέει όλα: «Ψευτοσύγκρουση το διαζύγιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»

Λ. Αυγενάκης: Η αποκάλυψη Μπαλαούρα τα λέει όλα: «Ψευτοσύγκρουση το διαζύγιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μιλάμε για ένα μεγάλο ψέμα καθώς εδώ και 4 χρόνια οι δύο εταίροι πορεύονταν μαζί, σφιχταγκαλιασμένοι και δεν δέχονταν κουβέντα ο ένας για τον άλλο. Και σήμερα ξαφνικά, ως δια μαγείας βρίσκονται απέναντι», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ, κ. Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο.

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

• Σε δύσκολή θέση ο κ. Καμμένος ο οποίος αφού δάνεισε μερικούς βουλευτές του στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπλισαν το χέρι του κ. Κοτζιά, σήμερα τίθενται κατά της Συμφωνίας.

• Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπόλογοι. Επί τέσσερα χρόνια κρατούσαν ΥΠΕΘΑ τον κ. Καμμένο και τον καλύπτανε. Τον καλύψαν για υπόθεση πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία, για την υπόθεση με τα σαπάκια και για τόσα άλλα σκάνδαλα.

• Ο κ. Τσίρπας παίρνει, στύβει και πετάει σαν στυμμένες λεμονόκουπες τους συντρόφους του. Που είναι σήμερα ο κ. Αλαβάνος, η κα Κωνσταντοπούλου, ο κ. Λαφαζάνης, ο κ. Κουβέλης; Θα έρθει η ώρα που και ο κ. Τσίπρας σαν στημένη λεμονόκουπα θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

• Υπάρχει πολιτική συναλλαγή μεταξύ Κυβέρνησης και βουλευτών των ΑΝΕΛ. Ο ΣΥΡΙΖΑ μοίρασε υπουργικούς θώκους κι έτσι κατάφερε να κρατήσει τους βουλευτές των ΑΝΕΛ στην Κυβέρνηση.

• Εθνικά επιζήμια η Συμφωνία των Πρεσπών, παραχωρεί «μακεδονική» εθνότητα, γλώσσα και ταυτότητα. Καλούμαστε να κυρώσουμε μια συμφωνία, ενώ δε γνωρίζουμε το περιεχόμενο του Συντάγματος των Σκοπίων, παρά μόνο τις τροπολογίες που έχουν γίνει. Ακόμα και οι βουλευτές που πρόκειται να την υπερψηφίσουν δεν έχουν πλήρη εικόνα.

• Γιατί βιάζεται η Κυβέρνηση να περάσει τόσο άμεσα η Συμφωνία των Πρεσπών, μέσα σε μόλις 2 μέρες. Στα Σκόπια η διαδικασία κράτησε για 3 μήνες. Εμείς γιατί πάμε να την περάσουμε με διαδικασίες εξπρές;

Διαφήμιση
Διαφήμιση