HomeΚΟΣΜΟΣΤο τραγικό τέλος της «πεζοπόρου με το μπικίνι»

Το τραγικό τέλος της «πεζοπόρου με το μπικίνι»

Πλήρωσε με τη ζωή της το... πάθος της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία γνωστή για την πρακτική της πεζοπόρος που διήνυε αποστάσεις και σκαρφάλωνε όρη φορώντας μόνο το μπικίνι της σκοτώθηκε όταν έπεσε από μεγάλο ύψος σε φαράγγι όπου έμεινε ακινητοποιημένη και πάγωσε μέχρι θανάτου.

Η Ταϊβανέζα Τζιτζί Γου, 36 χρονών, είχε πάει για ορειβασία στο Εθνικό Πάρκο Γιουσάν. Η γυναίακ τηλεφώνησε σε φίλο της με το δορυφορικό της τηλέφωνο και του είπε ότι έπεσε σε χαράδρα και έχει τραυματισθεί. Αμέσως ελικόπτερα Black Hawk έστησαν επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης ωστόσο οι κακές καιρικές συνθήκες δυσχέραναν το έργο τους με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρεθεί 28 ώρες μετά, νεκρή και παγωμένη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής, η Γου έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων σε ένα στενό φαράγγι ενώ προσπαθούσε να φθάσει στην πιο ψηλή κορυφή της Ταϊβάν.

Η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο βάθος του φαραγγιού όπου επικρατούσαν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ενώ τα βαρύτατα τραύματα που έφερε δεν της επέτρεψαν να σηκωθεί και να επιχειρήσει να απεγκλωβιστεί. Καθώς τα ελικόπτερα δεν μπορούσαν να πετάξουν στην περιοχή λόγω των καιρικών συνθηκών, ανέλαβαν την επιχείρηση διάσωσης πεζοπόρα τμήματα. Όπως αναφέρθηκε, ακόμη περιμένουν ευνοϊκές καιρικές συνθήκες ώστε να γίνει αεροδιακομιδή της σορού.

Οι φώτο από την Daily Mail
2

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση