HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος»Η νίκη μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια»

Νίκος Παπαδόπουλος»Η νίκη μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Παπαδόπουλος, στην συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό, αναφέρθηκε στην εικόνα των παικτών του στο ματς ενώ τόνισε ότι η νίκη αυτή έχει μεγάλη σημασία για τη συνέχεια.

Είχαμε ξεκάθαρο πλάνο από πίσω μας, την χαρακτηρίζει το καλό passing game και καθοριστικές στιγμές, πέραν της δικής μας εμφάνισης, ήταν η φάση του πέναλτι όπως και η αποβολή όπου αμέσως μετά ήρθε το δεύτερο γκολ.

Για εμάς τελείωσε το παιχνίδι, έγινε ένα καλό ματς με καλό σκορ και με καλό ποδόσφαιρο όπως θέλουμε να παίζουμε ως ομάδα. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, ακόμα και στο 1-0 που μερικές φορές το άγχος που υπάρχει λόγω των τριών βαθμών, αναγκάζει τους παίκτες να γυρίσουν πίσω όμως το διαχεριστήκαμε άριστα.

Τελείωσε το παιχνίδι, έχουμε ματς την Πέμπτη και σίγουρα μας δίνει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια σε μια δύσκολη χρονιά όπως γνωρίζαμε από την αρχή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Πιστεύω ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν κακοί. Σήμερα δεν είχαμε κενά διαστήματα στην απόδοση μας, πιέσαμε τους παίκτες να μην γυρίσουν πίσω γιατί αυτό το έχουμε κάνει ασυναίσθητα και το έχουμε πληρώσει.

Για εμένα έχει να κάνει με την συγκέντρωση των παικτών και την αφοσίωση τους. Αυτό πήγε πολύ καλά σήμερα. Κάποια στιγμή πρέπει να πατήσουμε σε μια νίκη.

Είναι ένας παίκτης που τον είδατε και εσείς, δίνει ποιότητα, καλά χτυπήματα και όσο βρει καλύτερο ρυθμό και τρεξίματα θα μας βοηθήσει περισσότερο.

Πλέον είναι θέμα της διοίκησης, έχουμε συζητήσει για το τι πρέπει να γίνει.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση