HomeHL-Sports«Ανάσα» για τον ΟΦΗ, 3-0 τον Παναιτωλικό

«Ανάσα» για τον ΟΦΗ, 3-0 τον Παναιτωλικό

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο ΟΦΗ πανηγύρισε μεγάλη νίκη, καθώς επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League και πέρασε πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Τα γκολ των Κρητικών σημείωσαν οι Ναμπί (26’, 74’) και Βουό (87’), ενώ για την ομάδα του Αγρινίου που έπαιξε με δέκα παίκτες από το 70’ λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Κυριακίδη, έχασε πέναλτι στο 38’ ο Μοράρ.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θέλησε από το πρώτο λεπτό να επιβάλει το ρυθμό του και να πάρει μία νίκη. Η πίεση απέδωσε καρπούς και στο 26′ ο Ναμπί με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και συνδύασε την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα με ένα υπέροχο γκολ.

Ο Παναιτωλικός στο 33′ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το φάουλ του Μοράρ έδιωξε με υπερπροσπάθεια σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Δέλλα έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο Μπράουν ανέτρεψε τον Μανά και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μοράρ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Στρέζος απέκρουσε και κράτησε το μηδέν για τον ΟΦΗ.

Στο 70′ ο Βουό έκλεψε την μπάλα και βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη. Ο τερματοφύλακας έπιασε την μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής και ο διαιτητής έδειξε φάουλ και κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού. Η φάση, ωστόσο είναι πάρα πολύ οριακή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναμπί και με δεύτερο απευθείας φάουλ έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

Στο 86′ ο Κουτσιανικούλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Παναιτωλικού πέρασε και τον Γιαννακόπουλο, αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση σε κενή εστία σταμάτησε στο δοκάρι. Το ριμπάουντ πήρε ο Βουό, ο οποίος έκανε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Γκολ: 26′, 74′ Ναμπί, 87′ Βουό

38′ έχασε πέναλτι ο Μοράρ

Κίτρινες κάρτες: Μεγιάδο, Μιχόγεβιτς – Μανά, Ντίας

Κόκκινες κάρτες:
 70′ Κυριακίδης

ΟΦΗ: 
Στρέζος, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Μπράουν (86′ Δεληγιαννίδης), Νάστος, Μεγιάδο, Ντίνας (80′ Νέιρα), Ναμπί (90′ Οικονόμου), Κουτσιανικούλης, Βουό.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης (69\ Αμαράλ), Άργκους, Μάλης, Μαρινάκης, Λιάβας (60′ Μπαΐροβιτς), Λουσέρο, Ντίας, Μάζουρεκ (73′ Γιαννακόπουλος), Μανά, Μοράρ.
Διαφήμιση
Διαφήμιση