HomeHL-GreeceΑποκαλύψεις που σοκάρουν: Ο δολοφόνος της Τοπαλούδη βίασε σε δύο φάσεις την 19χρονη γιατί… τον διέκοψαν

Αποκαλύψεις που σοκάρουν: Ο δολοφόνος της Τοπαλούδη βίασε σε δύο φάσεις την 19χρονη γιατί… τον διέκοψαν

Τρία 24ωρα μετά την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας στη Ρόδο από τον 19χρονο που κατηγορείται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου του 2018 δηλαδή ακριβώς τρία 24ωρα μετά την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας και μια ημέρα πριν οι δυο κατηγορούμενοι οδηγηθούν στις Αρχές ο 19χρονος μαζί με έναν 23χρονο άνδρα – γνωστό στις αρχές του νησιού για ληστείες και κλοπές – κατηγορούνται ότι παρέσυραν την 19χρονη, η οποία αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67%, στην παραλιακή περιοχή Ενυδρείο.

Όπως είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 η δικηγόρος της 19χρονης, Μαρία Κρικοπούλου, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας έγινε σε δύο φάσεις.

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί γιατί τους διέκοψαν. Τότε οι δύο, ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, ασφάλισαν το αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλα πιο απόμακρο σημείο» είπε η κ. Κρικοπούλου.

Όπως εξήγησε η δικηγόρος η νεαρή κοπέλα γνώριζε τους δύο βιαστές της «φίλοι δεν ήταν, υπήρχε μια οικειότητα σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική. Ο αδερφός του Ρομά φοιτά στο ίδιο σχολείο με τη 19χρονη οπότε υπήρχε μεγαλύτερη οικειότητα, όχι εμπιστοσύνη. Στο άκουσμα πάμε να ακούσουμε μουσική δεν μπορούσε να πάει το μυαλό της στο κακό ειδικά όταν αυτό έγινε σε πολύ κοντινό σημείο στο οποίο γίνονταν οι συναντήσεις τους».

Σύμφωνα με την δικηγόρο της 19χρονης «ήταν πρακτικά αδύνατο να αντιδράσει η εντολέας μου, αν και είναι αθλήτρια». «Υπό το καθεστώς βίας κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Ισχύει ότι υπήρξαν πράξεις βίας». Κατά την εκτίμησή της, τέλος, η 19χρονη αν και έχει τη βοήθεια ειδικών για να αντιμετωπίσει την περιπέτειά της «δεν μπορεί να θεραπευτεί άμεσα, θα χρειαστεί χρόνος».

Συγκλονίζει η γιαγιά της 19χρονης

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς της 19χρονης κοπέλας. «Το παιδί το βρήκαν με παρέα και της είπαν: έλα να σε πάμε μία βόλτα , να ακούσουμε και μουσική. Αυτό αθώο όπως είναι, το πήραν και το πήγαν στο Ενυδρείο και του ζήτησαν να κάνει αισχρά πράγματα. Το παιδί δεν ήθελε, το χτύπησαν και δύο άντρες όπως ήταν, το βίασαν. Έκαναν πολλά πράγματα, εγώ τα έμαθα όλα αυτά από τον γιο μου. Είχα πικραθεί, πολύ στεναχωρήθηκα. Το παιδί θέλει ιδιαίτερη προσοχή», δήλωσε στο Open η γιαγιά της 19χρονης.

Την παραδειγματική τιμωρία του δράστη ζητούν οι συγγενείς της άτυχης Ελένης

Την βαρύτατη τιμωρία ζητούν οι συγγενείς της Ελένης Τοπαλούδη για τον 19χρονο κατηγορούμενο μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για τον βιασμό του 19χρονου κοριτσιο.

«Πρόκειται για καθάρματα. Ο άνθρωπος έχει σκοτώσει μια κοπέλα και ξανά πηγαίνει και ξανακάνει μετά από 4 μέρες το ίδιο πράγμα. Το παιδί αυτό ήταν τελείως ανυπεράσπιστο και υπέστη βιασμό. Εκφράζουμε όλοι εμείς μαζί την βαθύτατη θλίψη και πλήρη συμπαράσταση στους γονείς του κοριτσιού», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο θείος της Ελένης Τοπαλούδη, Ευάγγελος Γκιουγκής.

Ο 23χρονος προσήχθη στον Εισαγγελέα Ρόδου όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση