HomeΚΡΗΤΗΈκοψε τη βασιλόπιτα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας

Έκοψε τη βασιλόπιτα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας

Στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ευλογία της βασιλόπιτας από τον εκπρόσωπο του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεολόγος Αλεξανδράκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κα Παπακώστα Αικατερίνη, οι βουλευτές κ. Γιώργος Τζιμάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Μάξιμος Χαρακόπουλος (Νέα Δημοκρατία), Εύη Χριστοφιλοπούλου (Κίνημα Αλλαγής), Κώστας Στεργίου(ΚΚΕ), Ευστάθιος Ανθόπουλος (Ανεξάρτητοι Έλληνες), Γεώργιος Τσιτσιλιάνος (Ποτάμι), οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ.κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης και Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Επιτελάρχης Αντιστράτηγος κ. Ανδρέας Δασκαλάκης εκπροσωπώντας τον κ. Αρχηγό, ο ΓΑΔΑ υποστράτηγος κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο διευθυντής της ΔΑΕΑ Ταξίαρχος κ. Παρασκευάς Σανιδάς, ο διοικητής της Διεύθυνσης Αδσφαλείας Αττικής ταξίαρχος κ. Γεώργιος Κανέλλος, ο διευθυντής του ΤΕΑΠΑΣΑ ταξίαρχος κ. Ελευθέριος Γκαρίλας, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ κ. Δημήτρης Γεωργατζής, οι πρόεδροι της ΠΟΑΣΥ, κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, της ΠΟΕΥΠΣ κ. Δημήτρης Σταθόπουλος, της ΕΑΠΣ κ. Φίλιππος Παντελεάκος, ο εκπρόσωπος της ΠΕΑΛΣ κ. Μιχάηλ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ο πρόεδρος της ΕΑΣΥΑ κ. Πάκος Δημοσθένης και ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ. Ευάγγελος Χριστακόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλα τα μέλη του ΔΣ επισημαίνοντας ότι η τριετία του απερχόμενου ΔΣ ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς αυτή αντικατοπτρίζεται στη σημαντική αύξηση των νέων μελών της ΠΟΑΞΙΑ κατά 80%, τα οποία εκτίμησαν θετικά τις θέσεις μας και την αγωνιστική μας τακτική, η οποία χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και αποτελεσματικότητα χωρίς λαϊκισμούς και πάντα μέσα στα πλαίσια της συνδικαλιστικής αξιοπρέπειας. Επίσης, στάθηκε στη συνεργασία με τις Ομοσπονδίες των ενστόλων, χωρίς να αποτελούν όπως τόνισε εμπόδιο οι όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις διαφόρων αιτημάτων που μας απασχολούν. Η συναινετική αυτή προσπάθεια θα συνεχιστεί και το 2019 μια χρονιά, που πρέπει να δώσουμε και πάλι το στίγμα μας καθώς το 2018 έκλεισε ένας κύκλος και η χώρα πορεύεται στη μεταμνημονιακή εποχή και που απαιτεί ένα συνδικαλιστικό κίνημα ενωμένο και αρραγές.

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη χαιρετίζοντας την εκδήλωση ευχήθηκε καλή συνδικαλιστική χρονιά στην Ομοσπονδία, τονίζοντας ότι γνωρίζει τα προβλήματα και ότι θα είναι αλληλέγγυα στην επίλυσή τους, δεδομένου ότι και εκ μέρους της ηγεσίας καταβάλλεται προσπάθεια να λυθούν χρονίζοντα προβλήματα αναφέροντας χαρακτηριστικά την ανανέωση των οχημάτων μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, σε συνεργασία με τις Περιφέρειες α Αξιωματης χώρας, καθώς παραδίδονται άμεσα 450 νέα οχήματα στις Αστυνομικές υπηρεσίες. Οι επίσημοι προσκεκλημένοι στο σύνολό τους αναγνώρισαν τον αγώνα που διεξάγουμε για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών και την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών της αστυνομίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση