HomeHL-Sports«Κόλλησαν» Απόλλωνας και Λεβαδειακός

«Κόλλησαν» Απόλλωνας και Λεβαδειακός

Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο 0-0 έμειναν Απόλλωνας και Λεβαδειακός στη Ριζούπολη στο ντέρμπι «ουραγών» για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 6 βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί μετρούν πλέον 9.

 Πιο… ζωηροί στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι, έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 5΄, όταν στη σέντρα του Γιακουμάκη στο δεύτερο δοκάρι ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ. Προϊόντος του χρόνου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρήκε τα πατήματά της και στο 30΄ απείλησε με γκολ, όταν ο Ακόστα άφησε στον Ναζλίδη που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Μητρόπουλος απομάκρυνε στη γραμμή.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σαβαντογκό έκανε το σουτ με το εξωτερικό έξω από την περιοχή του Βάσιτς, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του.

Ο Απόλλωνας είχε τη μεγάλη ευκαιρία του στο 62΄: σε εκτέλεση φάουλ του Κονέ ο Μητρόπουλος προσπάθησε να αποκρούσει, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπάγιτς, στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα.
Κίτρινες κάρτες: Λούκιτς, Γκίνο, Τομάς – Αντιλέχου, Ζησόπουλος, Μπάγιτς, Ιωαννίδης, Καραχάλιος

Απόλλων Σμύρνης:
 Βάσιτς, Γκίνο, Λούκιτς, Κύργιας, Οριουέλο, Ντ’ Ούρσο, Κονέ, Ακόστα (83′ Βαρκάς), Τομάς, Ναζλίδης (54′ Ελ Χέλβε), Ντεφεντερίκο.

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Αντιλέχου, Ζησόπουλος (69′ Καραχάλιος), Ανγκουά, Τσαμπούρης, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Στανόγεβιτς (83′ Νανγκίς), Ντιόγκο (80′ Παντελιάδης), Ιωαννίδης, Γιακουμάκης.
Διαφήμιση
Διαφήμιση