HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος»Θέλουμε τη θετική ενέργεια των φιλάθλων μας»

Νίκος Παπαδόπουλος»Θέλουμε τη θετική ενέργεια των φιλάθλων μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στο ΟΦΗ TV για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Ο προπονητής του ΟΦΗ υποστήριξε:

«Γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Παναιτωλικό. Για εμάς έχουν δυσκολέψει τα πράγματα μετά το τελευταίο παιχνίδι, που δεν κερδίσαμε. Ο Παναιτωλικός είναι μια αξιόλογη ομάδα, έχει κάνει καλή πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές.

Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να κερδίσουμε, υπάρχει πίεση και άγχος στην ομάδα αλλά νομίζω ότι με τη βοήθεια, που πρέπει να δώσουμε στους παίκτες όλη την εβδομάδα και με τη βοήθεια των φιλάθλων, που πρέπει να έχουν θετική ενέργεια προς τους ποδοσφαιριστές από το πρώτο λεπτό,  να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που τους έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη.

Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά. Η ομάδα δεν κέρδισε στο προηγούμενο παιχνίδι, θεωρώ όμως ότι σε μεγάλη διάρκεια δεν έκανε κακό ματς. Βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά μπορούμε να πάμε στη συνέχεια.

Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας, των φιλάθλων μας, θέλουμε τη θετική τους ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Την έχουμε ανάγκη για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Διαφήμιση
Διαφήμιση