HomeHL-SportsΣτα «κιτρινόμαυρα» του Εργοτέλη ο Κοιλιάρας

Στα «κιτρινόμαυρα» του Εργοτέλη ο Κοιλιάρας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Γιάννης Κοιλιάρας ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής την απόκτηση του 30χρονου άσου, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αποδεσμευθεί από τον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος άσος, που επιστρέφει ξανά στην ομάδα με την οποία είχε αγωνιστεί και στη Σούπερ Λίγκα, έβαλε την υπογραφή στου συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κοιλιάρα. Ο Ηρακλειώτης ακραίος αμυντικός ο οποίος αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του ΟΦΗ υπέγραψε σήμερα το βράδυ συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Εργοτέλη. Την ομάδα την παρακολουθούσα και την γνώριζα πολύ καλά. Έχει ποιοτικούς παίκτες, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και χαίρομαι που πλέον είμαι και εγώ ένα κομμάτι της. Επίσης χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ με τον κ. Παπαβασιλείου για τον οποίο έχω ακούσει και βλέπω τα καλύτερα.

Πιστεύω ότι η προσαγωγή μου θα είναι πολύ γρήγορη. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα κυνηγήσουμε τις πρώτες θέσεις με στόχο να πάμε φέτος όσο πιο ψηλά γίνεται και στη συνέχεια εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στην Super League”, ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.

Να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Κοιλιάρας γεννήθηκε στις 9-6-1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηροδότου. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ηρόδοτο (Δ’ Εθνική), ΠΑΝΟΜ (Δ’ Εθνική), Εργοτέλη (Σούπερ Λιγκ), Τρίκαλα (Γ’ Εθνική), Παναχαϊκή (Γ’ και Β Εθνική), Εργοτέλη (Σούπερ Λιγκ), Ηρόδοτο (Γ’ Εθνική), ΟΦΗ (Γ’ Εθνική, Football League, Super League)».

Διαφήμιση
Διαφήμιση