HomeHL-SportsΝίκη ψυχολογίας για τον Εργοτέλη

Νίκη ψυχολογίας για τον Εργοτέλη

Επικράτησε με 3-1 του Αήττητου Σπάτων - Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αλήθεια είναι πως σε κάποια παιχνίδια ο Εργοτέλης είχε αδικήσει τον εαυτό του, χάνοντας βαθμούς που βάσει της απόδοσής του δεν το δικαιούταν.

Αυτό καλούταν να αποφύγει το Σάββατο στο εντός έδρας ματς με τον Αήττητο Σπάτων και το κατάφερε. Οι «κιτρινόμαυροι» τον νίκησαν με 3-1, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, επέστρεψαν στα τρίποντα μετά από δύο σερί ήττες και διατηρήθηκαν στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα, οι νεοφώτιστοι, που ταλαιπωρούνται από αρκετά προβλήματα, έδωσαν τη «μάχη» τους αλλά έφυγαν με άδεια χέρια από το Παγκρήτιο και συνεχίζουν να παλεύουν για τη σωτηρία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με διάθεση για να πιέσουν, ωστόσο στο 23’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τον Έφορντ να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κουατένγκ από τον Μάγκα.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κατσιμήτρος έσωσε την εστία του από το 1-1, στο απευθείας φάουλ του Σταματάκη, ενώ στο 36’ έγινε το 2-0 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουατένγκ πήρε τη μπάλα, βρήκε χώρο και με σουτ νίκησε τον Κοκκαλά. Στο 43’, ο Εργοτέλης έχασε σημαντική ευκαιρία και για τρίτο γκολ με το σουτ του Ιατρούδη να φεύγει λίγο άουτ.

Ο Αήττητος επέστρεψε κεφάτος από τα αποδυτήρια και στο 54’ ο Σταματάκης με ωραίο σουτ εκτός περιοχής μείωσε σε 2-1, βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. Μάλιστα, στο 63’ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω αποβολής του Μαζουλουξή, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε…

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο ανεβασμένοι έχοντας δοκάρι με τον Τσέλιο στο 74’ ενώ στο 75’ ο νεοεισελθών Ροβίθης με κεφαλιά έγραψε το 3-1.

Στα λεπτά που απέμεναν δεν έγινε η μεγάλη φάση, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν επίσης με δέκα παίκτες καθώς στο 90’ αποβλήθηκε ο Κολλαράς.

Διαιτητής ήταν ο Τσαγκαράκης (Χανίων), με βοηθούς τους Αναστασάκη (Χανίων) και Χρηστάκος (Πειραιά). Τέταρτος ήταν ο Σωτηριάδης (Λασιθίου).

Κίτρινες: 64’ Έφορντ – 3’ Λάμπρου, 65’ Ηρακλής

Κόκκινες: 63’ Μαζουλουξής (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη), 90’ Κολλαράς (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Οικονόμου, Μπουρσέλης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (82’ Γροντής), Τσέλιος, Κατσούρρι (67’ Προβυδάκης), Ιατρουδης, Έφορντ, Κουατένγκ (73’ Ροβίθης).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Αφράτης (46’ Πλαβούκος), Κολλαράς, Μάγκας, Ηρακλής (78’ Αμπάρης), Σπυρόπουλος, Κασνέτση, Λάμπρου, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Ταμπάκης (89’ Άντερσον).

Διαφήμιση
Διαφήμιση