HomeHL-9Αγαπούσε τις μοτοσικλέτες … Έσβησε στην άσφαλτο

Αγαπούσε τις μοτοσικλέτες … Έσβησε στην άσφαλτο

Θρήνος για τον 23χρονο Ηλία Νικολαΐδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν έγκαιρα στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Ο Ηλίας, μόλις 23 χρόνων, κείτονταν νεκρός στον δρόμο πλάι στα συντρίμμια της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του, την αγορά της οποίας “καμάρωνε” περήφανος πριν από μικρό χρονικό διάστημα.

Αγαπούσε πολύ τα δίκυκλα ο αδικοχαμένος Ηλίας Νικολαΐδης, το τελευταίο θύμα του αδηφάγου Μολώχ της Κρητικής ασφάλτου και είχε όλη τη ζωή μπροστά του …

nikolaidhs2

Ο τραγικός θάνατός του στο τροχαίο δυστύχημα σκόρπισε θλίψη και οδύνη στην οικογένεια και τους φίλους του, που απηύθυναν  το μεσημέρι με σπαραγμό το “ύστατο χαίρε”. Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε στις 12 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Χωστού και ο ενταφιασμός ακολούθησε στο Κοιμητήριο της Μεγάλης Βρύσης από όπου ο Ηλίας καταγόταν.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος 23χρονος έχασε τη ζωή του διερευνώνται από την Τροχαία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι όταν το δίκυκλο του αδικοχαμένου νέου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά, με ιδιαίτερη σφοδρότητα με διερχόμενο ΙΧ στις Μαλάδες.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά και ο οδηγός του ΙΧ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση