HomeHL-WorldΜόσχα: «Χειροπέδες» στο ζευγάρι των Ρώσων γκουρού του σεξ

Μόσχα: «Χειροπέδες» στο ζευγάρι των Ρώσων γκουρού του σεξ

Για πάνω από δύο χρόνια διέφευγαν της σύλληψης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η επιστροφή στα πάτρια εδάφη είχε ολέθριες συνέπειες για το ζευγάρι των Ρώσων γκουρού του σεξ, καθώς οι αρχές τους περίμεναν με… ανοιχτές αγκάλες και για να μην τους… ξαναχάσουν, τους πέρασαν χειροπέδες!

Το ζευγάρι που περιφέρεται στον κόσμο διδάσκοντας την τέχνη της… ερωτικής επαφής, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μόσχας, όπου αφίχθη την Πέμπτη, ταξιδεύοντας από την Ταϊλάνδη.

Η Nastya Rybka, ή Anastasia Vashukevich όπως είναι το κανονικό της όνομα και ο Alex Leslie ή Alexander Kirillov, είχαν μπει στις λίστες των διεθνώς καταζητούμενων των ρωσικών αρχών, μετά τη δημοσίευση «πικάντικων» φωτογραφιών και βίντεο από το… μίτινγκ του ολιγάρχη Oleg Deripaska, με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Sergey Prikhodko, σε κότερο, τον Αύγουστο του 2016.

Από τότε, το ζευγάρι των «γκουρού του σεξ» καταζητείται, καθώς ο μεγιστάνας Depiraska κατέφυγε στη δικαιοσύνη, πετυχαίνοντας την καταδικαστική απόφαση για τη Nastya και τον Alex.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS, η Anastasia Vashukevich, που έχει γεννηθεί στη Λευκορωσία, αναμένεται να εκδοθεί στο Μινσκ και να δικαστεί για τα… εγκλήματά της στη γενέτειρά της.

Οι δύο «εργάτες του σεξ», είχαν ζητήσει άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, υποστηρίζοντας ότι η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο, ακριβώς λόγω της εμπλοκής τους στη συγκεκριμένη «ροζ» ιστορία.

Για περισότερο από δύο χρόνια κατάφερναν να διαφεύγουν της σύλληψης. Η τύχη τους, ωστόσο, εξαντλήθηκε στην Ταϊλάνδη, όπου συνελήφθησαν ανάμεσα σε ένα γκρουπ τουριστών, οι οποίοι επιδίδονταν σε σεξουαλικά όργια. Από εκεί, εκδόθηκαν, μετά από αίτημα των ρωσικών αρχών, στη Μόσχα, στο αεροδρόμιο της οποίας τους περίμεναν οι αρμόδιοι, για τα περαιτέρω.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση