Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν – όπως ήταν αναμενόμενο – τα τρία νεαρότερα σε ηλικία μέλη της οικογένειας που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης στο Ηράκλειο, καθώς οι τρεις εκ των τεσσάρων συλληφθέντων κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Η 60χρονη μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Και οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της Γ’ Τακτικής Ανακρίτριας Ηρακλείου, ωστόσο οι ισχυρισμοί τους δεν φαίνεται να έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς που αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να προφυλακιστούν μέχρις ότου έρθει η ώρα να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι στα χέρια των διωκτικών αρχών είχαν πέσει την περασμένη Δευτέρα στη διάρκεια καλά συντονισμένης επιχείρησης η 60χρονη μητέρα, η 45χρονη κόρη της και ο 38χρονος γιος της καθώς και ο 43χρονος γαμπρός της.

Στην κατοχή των μελών της οικογένειας είχαν βρεθεί και κατασχέθηκαν συνολικά 1κιλό και 254 γραμμάρια κοκαΐνης, το ποσό των 2.000 ευρώ σε μετρητά, ζυγαριές ακριβείας και κινητά τηλέφωνα.

Και στους τέσσερις έχουν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση