HomeHL-LifestyleΗ Ριάνα κατέθεσε μήνυση εναντίον του πατέρα της

Η Ριάνα κατέθεσε μήνυση εναντίον του πατέρα της

Τι συνέβη;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόκειται σίγουρα για μία ιδιαίτερα τεταμένη σχέση και όχι άδικα. Η Ριάνα και ο πατέρας της έχουν βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι και όχι άδικα.

Αυτή τη φορά όμως θα περάσουν στη δικαστική οδό, καθώς σύμφωνα με τα ξένα μέσα τον κατηγορεί ότι χρησιμοποίησε το όνομά της για να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του.

Συγκεκριμένα, δηλώνει πως ο Ronald Fenty και ο συνεταίρος του έχουν αφήσει να εννοηθεί πως η ίδια έχει σχέση με την εταιρεία τους Fenty Entertainment. Πρόκειται για αποπροσανατολισμό του κοινού, ενώ η κίνησή τους αυτή έκανε κακό και στον οίκο Fenty, του οποίου είναι κεντρικό πρόσωπο.

Στη μηνυτήρια αναφορά, η τραγουδίστρια δεν έλαβε άμεση απάντηση και έτσι ζήτησε από το δικαστήριο να απαγορεύσει στην εταιρεία του πατέρα της να χρησιμοποιεί το όνομα Fenty.

Η Ριάνα έχει τα πνευματικά δικαιώματα για τις ΗΠΑ του ονόματος Fenty. Μεταξύ άλλων, έγινε γνωστό πως η εν λόγω εταιρεία δημιουργήθηκε το 2017 στην Καλιφόρνια, ενώ σε δελτίο τύπου που είχε κυκλοφορήσει κι “ανεβεί” στην ιστοσελίδα της επιχείρησης, αναγραφόταν πως η εταιρεία συνεργάζεται με την ποπ σταρ, αν κι αυτό δεν ισχύει.

newpost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση