HomeHL-LifestyleΗ απάντηση του επιχειρηματία στις κατηγορίες της Ρίας Αντωνίου ότι τη βίασε

Η απάντηση του επιχειρηματία στις κατηγορίες της Ρίας Αντωνίου ότι τη βίασε

Ο 39χρονος επιχειρηματίας παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών δεν είχε εντοπιστεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε θρίλερ εξελίσσεται η καταγγελία για βιασμό που έκανε η Ρία Αντωνίου εναντίον του πρώην συντρόφου της.

Μετά το γνωστό μοντέλο ήταν η σειρά του 39χρονου επιχειρηματία να εξαπολύσει κατά μέτωπο επίθεση, υποστηρίζοντας πως η Ρία Αντωνίου τον κατήγγειλε στην Αστυνομία ουσιαστικά για να τον εκδικηθεί επειδή τον άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο με γνωστή τραγουδίστρια.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών δεν είχε εντοπιστεί έως αργά χθες το βράδυ, ισχυρίζεται ότι η πρώην σύντροφος του λέει ψέματα και παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου αλλά και το αμέσως επόμενο πρωί.

Όπως διέρρεε από άτομα από το φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία, η συνάντηση που φέρεται ότι οδήγησε στον βιασμό της Ρίας Αντωνίου δεν έγινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπως κατέθεσε η ίδια, αλλά σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι. Εκεί, σύμφωνα με τα όσα φέρεται ότι υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, οι δυο τους είχαν κλείσει ραντεβού για να μιλήσουν για τη σχέση τους.

Σύμφωνα με τον 39χρονο, το γνωστό μοντέλο τον άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο με μία τραγουδίστρια, με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών. Ακολούθησε καβγάς, όμως στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και το ζευγάρι ήρθε πιο κοντά.

Το πρωί της Κυριακής, την ώρα που έπιναν τον καφέ τους αναφέρθηκε ξανά το όνομα της γνωστής τραγουδίστριας με αποτέλεσμα να ακολουθήσει νέος καβγάς. Όμως και αυτή τη φορά το ζευγάρι συμφιλιώθηκε. Κατά τον επιχειρηματία το γνωστό μοντέλο έφυγε από το σπίτι λέγοντας του πως πάει για καφέ με τις φίλες του, αλλά κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, όπου τον κατήγγειλε για βιασμό.

Σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο επιχειρηματίας έστειλε επιστολή στην ιστοσελίδα gossip-tv.gr, στην οποία αρνείται κατηγορηματικά ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη σύντροφό του και εξουσιοδοτεί τους πληρεξούσιους δικηγόρους του να ερευνήσουν την υπόθεση και να προβούν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

“Δεν θα επιτρέψω στον οποιοδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα, και στη ζωή του ανήλικου τέκνου μου”, αναφέρει μεταξύ άλλων και σημειώνει πως έχει στη διάθεση του ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του, όπως υλικό από κάμερες, τα οποία σκοπεύει τις επόμενες μέρες να καταθέσει στην Εισαγγελία.

Espresso, enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση