HomeΕΛΛΑΔΑΑπό την Κίνα θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης Κουντουρά-Κόκκαλης

Από την Κίνα θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης Κουντουρά-Κόκκαλης

Οι δύο υπουργοί έχουν και σήμερα επαφές στην κινεζική πόλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Σαγκάη παραμένουν η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης.

Σε αποστολή στην Κίνα βρίσκονται τα δύο κυβερνητικά στελέχη και ανεξάρτητοι βουλευτές πλέον, μετά την διαγραφή τους από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με απόφαση του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ThessNews οι δύο υπουργοί έχουν και σήμερα επαφές στην κινεζική πόλη με αποτέλεσμα να μην επιστρέψουν στην Ελλάδα και να αποστείλουν επιστολική ψήφο στην σημερινή ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η υπουργός Τουρισμού, αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή ενώ μια μέρα νωρίτερα αναμένεται να επιστρέψει ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Χθες οι κ. Κουντουρά και Κόκκαλης παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών και Μεταφορών, Θάνου Βούρδα, του Γενικού Προξένου Σαγκάης, Βασίλη Ξηρού, του εκπροσώπου της κινεζικής κυβέρνησης και αν.Υπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος, Xu Qinghua και πλήθους Κινέζων αξιωματούχων εγκαινίασαν το μόνιμο Περίπτερο της Ελλάδας, Greek Pavilion, στη Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου της Σαγκάης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της κυβερνητικής αποστολής τριών συναρμόδιων Υπουργείων με στόχο την επίτευξη νέων επωφελών συμφωνιών για την Ελλάδα στους τομείς της αγροτικής παραγωγής, των μεταφορών και του τουρισμού.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση