HomeHL-9Οικογενειακή… υπόθεση η διακίνηση κοκαΐνης – Πότε απολογούνται οι 4

Οικογενειακή… υπόθεση η διακίνηση κοκαΐνης – Πότε απολογούνται οι 4

Πρόκειται για μία μητέρα με τα παιδιά και τον γαμπρό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οικογενειακή… υπόθεση φαίνεται πως ήταν για τέσσερα άτομα η διακίνηση κοκαΐνης στο Ηράκλειο με τις αστυνομικές αρχές να βάζουν τέλος στην δράση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μία μητέρα μαζί με τις δύο κόρες της και τον γαμπρό της συνελήφθησαν από τις αρχές καθώς βρήκαν τουλάχιστον ένα κιλό κοκαΐνης κρυμμένη μέσα σ’ ένα χρηματοκιβώτιο.

Τα τέσσερα άτομα οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, κακουργηματικού χαρακτήρα.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον ανακριτή όπου ζήτησαν κι έλαβαν 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα οι κατηγορούμενη να απολογηθούν αύριο το πρωί.

Πώς έφτασαν οι αρχές στα… ίχνη τους

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό όταν στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν πληροφορίες για την δράση της 60χρονης μητέρας, της 45χρονης κόρης της, του γιου και του γαμπρού της (43 και 38 χρόνων).

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε διακριτική παρακολούθηση και προχθές το μεσημέρι κατά την διάρκεια επιχείρησαν σταμάτησαν για έλεγχο τον 43χρονο που κινούνταν με μοτοσικλέτα σε δρόμο του Ηρακλείου. Εκεί οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν 49 γραμμάρια κοκαΐνης και 1.060 ευρώ σε μετρητά.

Στη συνέχεια, προχώρησαν σε έλεγχο στα δύο σπίτια των συλληφθέντων όπου εκεί βρήκαν την 45χρονη κόρη και βρήκαν σε κουβέρτες και σεντόνια 338 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ακολούθησαν έρευνες μέσα στα σπίτι και οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν

  • 867 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα σε χρηματοκιβώτιο
  • το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
  • μία σιδερογροθιά
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • 4 κινητά τηλέφωνα
Διαφήμιση
Διαφήμιση