Οι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν χθες το βράδυ, και σε διάφορες περιοχές συνεχίζονται και σήμερα, κατέστησαν αδύνατο να λειτουργήσουν κάποια σχολεία.

Στον δήμο Ηρακλείου δεν θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία στις περιοχές: Παλιανής, Γοργολαΐνη, Τεμένους, Σκαλανίου, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα και Αγίου Βλάσση.

Στον δήμο Χερσονήσου θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στην Επισκοπή και το νηπιαγωγείο στο Σγουροκεφάλι.

Στον δήμο Βιάννου, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία:

-Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Άνω Βιάννου

-Γυμνάσιο – Λύκειο Βιάννου

-Δημοτικό Σχολείο Αμιρών.

-Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Εμπάρου.

-Ο παιδικός σταθμός του Δήμου Βιάννου

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Άρβης, της Ψαρής Φοράδας και το νηπιαγωγείο Καστρίου, εκτός και αν το πρωί οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν.

Παράλληλα κλειστά θα μείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Μάλιστα σύμφωνα με ανακοίνωση: «Η πολιτική προστασία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας εφιστά την προσοχή σε δημότες και επισκέπτες, ενώ συνιστά να αποφεύγονται κατά το δυνατόν οι άσκοπες μετακινήσεις στην περιοχή.

Τηλ. Επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης:

Ευάγγελος Πλεύρης: 6977343187

Γραφείο Δημάρχου: 2891340335

Γραμμή Δημότη: 2891340143».

Επίσης, κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Ροδιά, Μάραθο, Τύλισο και Κρουσώνα του δήμου Μαλεβιζίου εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και των δυσκολιών που παρατηρούνται στις μετακινήσεις των μαθητών.

Την ίδια ώρα δεν θα ανοίξουν τα σχολεία του δήμου Ανωγείων, μετά από απόφαση του δημάρχου κ. Καλλέργη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση