Για δέκα μήνες ρήμαζαν το Ηράκλειο. Από τον Μάρτιο του 2018 μέχρι και σήμερα, οπότε οι διωκτικές αρχές τερμάτισαν τη δράση τους, είχαν διαπράξει 12 κλοπές και διαρρήξεις και είχαν κάνει άλλες δύο απόπειρες σε διάφορες περιοχές της πόλης του Ηρακλείου με τη λεία τους να ξεπερνά σε χρήματα και αντικείμενα τις 40.000 ευρώ.

Ο λόγος για δύο νεαρούς αλλοδαπούς, έναν 21χρονο και έναν 24χρονο, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονταν.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας αλλά και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης οδηγήθηκαν στα ίχνη των δύο ανδρών τους οποίους και συνέλαβαν το μεσημέρι.

Οι συλληφθέντες από τον περασμένο Μάρτιο έμπαιναν σε σπίτια αρπάζοντας χρήματα ύψους 29.398 ευρώ, καθώς και πλήθος άλλων αντικειμένων, όπως κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα η αξία ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 12.600 ευρώ.

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση για τη σύλληψή τους, πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση