HomeΕΛΛΑΔΑΛ. Αυγενάκης: «Ο κ. Καμμένος παραμένει παρασκηνιακός συνεταίρος του κ. Τσίπρα»

Λ. Αυγενάκης: «Ο κ. Καμμένος παραμένει παρασκηνιακός συνεταίρος του κ. Τσίπρα»

«Συνυπεύθυνος για την έκβαση της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Έχουμε μια ακόμα θεατρική παράσταση από μια Κυβέρνηση κουρελού. Χθες παρακολουθήσαμε το πιο στημένο διαζύγιο στην ιστορία. Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε απόλυτη συνεννόηση για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών και να παραμείνουν για λίγο ακόμη στην εξουσία», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ, κ. Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στο ρ/σ «Παραπολιτικά 90.1» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

• Αν ο κ. Καμμένος ήθελε να ρίξει τον κ. Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα του «δάνειζε» δύο βουλευτές, ώστε εκείνοι με τη σειρά τους να του παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης.

• Η στάση του κ. Καμμένου ακόμη και τώρα αποτελεί σιωπηρή συγκατάθεση, παρασκηνιακή στήριξη της κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. Ο κ. Καμμένος παραμένει συνεταίρος, συνυπεύθυνος για την έκβαση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

• Σε ποια κυβέρνηση αφορά η ψήφος εμπιστοσύνης; Σε μια κυβέρνηση που αποχωρεί ο ένας εταίρος, σε μια Κυβέρνηση που καταρρέει; Επιδιώκουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία άρον άρον, σε μιάμιση μέρα ξεφτιλίζοντας τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες για να κερδίσουν λίγο χρόνο ακόμα.

• Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Έχει 151 και συνεχίζει με τη συνδρομή προθύμων. Τί ανταλλάγματα έχουν πάρει οι πρόθυμοι βουλευτές για να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που καταρρέει; Να εξηγήσουν τη στάση τους. Διότι όσοι πουν «ναι» στην ψήφο εμπιστοσύνης, λένε επί της ουσίας «ναι» και στην συμφωνία των Πρεσπών.

• Εκλογές θα έρθουν πολύ σύντομα. Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο αυτή την παρακμή. Δεν θέλουν στην εξουσία ένα κυβερνητικό συνονθύλευμα προθύμων, που ξεχνούν τις θέσεις τους μπροστά σε υποσχέσεις υπουργικών θέσεων ως αντάλλαγμα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση