HomeHL-9Νεκρός Αλβανός κρατούμενος σε συμπλοκή στον Κορυδαλλό – Είχε μεταφερθεί από τα Χανιά

Νεκρός Αλβανός κρατούμενος σε συμπλοκή στον Κορυδαλλό – Είχε μεταφερθεί από τα Χανιά

Μέλη αντίπαλης συμμορίας φαίνεται να είχαν ενημερωθεί για τη μεταγωγή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού με αποτέλεσμα ένας Αλβανός κρατούμενος να χάσει τη ζωή του.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου το θύμα είχε μεταφερθεί μολις σήμερα από τις φυλακές Χανίων. Η προγραμματισμένη μεταγωγή του φαίνεται ότι είχε γίνει γνωστή σε μέλη αντίπαλης συμμορίας, που του έστησαν ενέδρα και τον κατέσφαξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ο Αλβανός Άλμπερτ Μπάκο, που για τα μάτια μιας χορεύτριας είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο το Νοέμβριο του 2014, τραυματίζοντας 14 άτομα. Μάλιστα μαζί με έναν ακόμη κακοποιό συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονιας του δικηγόρου Αντωνόπουλου, υποστηρίζοντας ότι εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου που του είχε δώσει ο Αριστείδης Φλώρος από την υποθεση της HELLAS – Energa Power. Από την πλευρά ο Φλώρος υποστηρίζει ότι όχι μόνο δεν έδωσε τέτοια εντολή, αλλά εκβιάστηκε από τους δράστες να τους καταθέσει 5 εκατομμύρια ευρώ για να αναιρέσουν τις καταθέσουν τους και να πουν την αλήθεια.

Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για το δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην οποία ο Άλμπερτ Μπάκο είναι κατηγορουμενος για ηθική αυτουργία. Φαίνεται ότι οι εχθροί του γνώριζαν για το δικαστήριο αυτό και πως θα γινόταν η μεταγωγή του στον Κορυδαλλο και του έστησαν φονική ενέδρα.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση