HomeΕΛΛΑΔΑΚινηματογραφική καταδίωξη με αλλοδαπό που μετέφερε 53 κιλά χασίς

Κινηματογραφική καταδίωξη με αλλοδαπό που μετέφερε 53 κιλά χασίς

Συνελήφθη ο 27χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από αστυνομική καταδίωξη νωρίς το πρωί, που ξεκίνησε από το Κομπότι της Άρτας, συνελήφθη στην Ολυμπία Οδό, στην περιοχή Σελινιάτικα Αχαΐας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του περισσότερα από 53 κιλά ινδικής κάνναβης.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας ‘Αρτας, εντόπισαν τον 27χρονο δράστη, σήμερα νωρίς το πρωί να κινείται με το αυτοκίνητο του, στην περιοχή του Κομποτίου. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά, δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάθμευσης των αστυνομικών και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, με σκοπό να διαφύγει.

Τελικά,  το όχημα εντοπίστηκε στην Ολυμπία Οδό, περιοχή Σελιανίτικα Αχαΐας, ακινητοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών υπηρεσιών Τροχαίας, Ασφάλειας και ‘Αμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και συνελήφθη ο 27χρονος οδηγός του.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών καθώς και στην καμπίνα του αυτοκινήτου 38 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 53 κιλών και 257 γραμμαρίων τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο. Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση. Προανάκριση για την υπόθεση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας ‘Αρτας, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ‘Αρτας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση