HomeHL-Culture300 τ.μ. τρισδιάστατο το σπίτι του Καραγκιόζη μέσα στο Μέγαρο Μουσικής

300 τ.μ. τρισδιάστατο το σπίτι του Καραγκιόζη μέσα στο Μέγαρο Μουσικής

Δείτε εικόνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 300 τ.μ. στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής ζωντανεύουν, τρισδιάστατα, το εσωτερικό του σπιτιού του Καραγκιόζη και η ιστορία του θεάτρου σκιών, από τη γέννησή του ως τις μέρες μας.

Πώς είναι το σπίτι του Καραγκιόζη; Έχει σαλόνι; Πώς είναι η κουζίνα του; Τι κρύβει στα μπαούλα του; Πού κοιμάται;

Ο δημοφιλής σκιοπαίκτης των παιδιών, ο Ηλίας Καρελλάς, μάς καλωσορίζει στο σπίτι του Καραγκιόζη που θα στηθεί από 19 Ιανουαρίου στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής.

spiti_karagkiozi_elias_karellas_synergates_c_gerasimopoulou_img_9891

Με οδηγούς τους εμψυχωτές, οι μικροί και μεγάλοι θεατές ταξιδεύουν στον χωροχρόνο μέσα από μια μοναδική βιωματική εμπειρία!

Σε αυτή την πολυδιάστατη εκπαιδευτική παράσταση, θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο σπίτι του Καραγκιόζη, θα ανακαλύψουμε μυστικά κρυμμένα στα βάθη των αιώνων μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, θα δούμε σπάνιες συλλεκτικές φιγούρες του θεάτρου σκιών από όλο τον κόσμο.

Στο τέλος αυτής της υπέροχης διαδρομής ο Ηλίας Καρελλάς στήνει το λευκό πανί του στην αυλή του σπιτιού του Καραγκιόζη και μαζί με όλους τους αγαπημένους ήρωες του θεάτρου σκιών, μάς προσκαλεί να απολαύσουμε την παράσταση «Ο Καραγκιόζης μαέστρος»! Ένα πολυθέαμα με γιγαντοφιγούρες και ζωντανή παραδοσιακή μουσική.

spiti_karagkiozi_2018_gerasimopoulou_img_9720-m

Τον Ηλία Καρελλά πλαισιώνουν η Δήμητρα Καχριμανίδη (λαούτο, τραγούδι), η Δήμητρα Κώνστα (εμψύχωση, χειρισμός φιγούρας), ο Χρήστος Σύγγελος (ούτι, νέι, τραγούδι) και ο Νικόλας Τζιβελέκης (εμψύχωση, χειρισμός φιγούρας).

Το σπίτι του Καραγκιόζη / Μια μοναδική βιωματική εμπειρία για πρώτη φορά στο Μέγαρο

Στην αυλή του σπιτιού παρουσιάζεται το νέο έργο του Ηλία Καρελλά «Ο Καραγκιόζης μαέστρος»!

Κάθε Σάββατο παραστάσεις για το κοινό (19 Ιανουαρίου–20 Απριλίου)

Παιδική Σκηνή Β΄–Φουαγιέ Ισογείου

Συμπαραγωγή: Θίασος Ηλία Καρελλά–Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση