HomeHL-9Σε ρυθμούς χειμερινών εκπτώσεων η αγορά στο Ηράκλειο

Σε ρυθμούς χειμερινών εκπτώσεων η αγορά στο Ηράκλειο

Ολοκληρώνεται σήμερα το δεκαήμερο προσφορών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην προσέλκυση των καταναλωτών και ιδιαίτερα εκείνων που μετέθεσαν την αγοραστική τους διάθεση από τις γιορτές στην περίοδο των εκπτώσεων αποσκοπούν οι έμποροι του Ηρακλείου, καθώς η αγορά εξακολουθεί να κινείται σε ρυθμούς … εκπτωτικούς.

Σε τοπικό επίπεδο, σχεδόν αμέσως μετά τη λήξη του εορταστικού ωραρίου ξεκίνησε το δεκαήμερο εκπτώσεων, ως προάγγελος της μεγάλης χειμερινής εκπτωτικής περιόδου που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου για όλη τη χώρα.

Η τοπική αγορά στη διάρκεια των γιορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς κινήθηκε σε σχετικά ικανοποιητικούς ρυθμούς, κλίμα που διαμόρφωσε μια αισιόδοξη προοπτική στον εμπορικό κόσμο καθώς πολλοί είναι οι καταναλωτές εκείνοι που περιμένουν τις εκπτώσεις για να προχωρήσουν σε αγορές που θεωρούν αναγκαίες.

Οι χειμερινές εκπτώσεις και σε τοπικό επίπεδο θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα και θα διαρκέσουν έως και τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ ήδη προϊόντα και αγαθά διατίθενται – λόγω του δεκαημέρου που προηγήθηκε – σε ελκυστικές τιμές.

Οι έμποροι του Ηρακλείου για μία ακόμη φορά απευθύνουν έκκληση στους καταναλωτές να προτιμούν τις ντόπιες επιχειρήσεις για τις αγορές τους συμβάλλοντας έτσι στην τοπική οικονομία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση