HomeΚΡΗΤΗΜ.Μποκέας: Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τη Δαμάστα!

Μ.Μποκέας: Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τη Δαμάστα!

Για την ανάδειξη του περιβαλλοντικού ζητήματος της Δαμάστας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για απουσία διεκδικητικής πολιτικής κάνει λόγω ο Μενέλαος Μποκέας αναφορικά με τηστάση του της δημοτικής Αρχής Μαλεβυζίου στο θέμα της Δαμάστας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος στο πλαίσιο της πρόσφατης διήμερης επίσκεψής του στο Ηράκλειο, πραγματοποίησε σειρά επαφών σε Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Περιφέρεια Κρήτης και Δήμαρχο Ηρακλείου ως πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης, για θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, αλλά και την ανάπτυξη του νησιού.

Δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου έχασε ακόμη μια ευκαιρία ανάδειξης του περιβαλλοντικού ζητήματος που εγείρεται στη Δαμάστα από την επιβάρυνση του Σταθμού Μετατροπής ΕΡ/ΣΡ της Κρήτης. Παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων και του Πολιτιστικού Συλλόγου της Δαμάστας για συστράτευση, δεν φρόντισε να θέσει το θέμα της περιβαλλοντικής υποβάθμισης της περιοχής στον καθ’ ύλην αρμόδιο για τα θέματα περιβάλλοντος Υπουργό. Μάταια τις τελευταίες ημέρες η κοινωνία του Δήμου περίμενε την ενεργοποίηση της Δημοτικής Αρχής. Ωστόσο, δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση. Για πολλοστή, δηλαδή, φορά το Μαλεβίζι εγκλωβίζεται στην απραξία. Αντί να διαμορφώνει τις εξελίξεις, τις ακολουθεί.

Η απουσία διεκδικητικής πολιτικής στοιχίζει…

Διαφήμιση
Διαφήμιση